Asmir Kajević protiv Proletera (© MN Press)
Asmir Kajević protiv Proletera (© MN Press)

Asmir Kajević pred Partizan: Ne pobeđuje uvek favorit, bio bih zadovoljan bodom u Humskoj

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 14:40

„Imamo adute“, kaže vezista Čukaričkog

Kanonada protiv Proletera, šamar u Loznici. Tako je izgledalo prethodnih nekoliko dana iz vizure Čukaričkog. Taman kad je delovalo da hvata pobednički ritam, okliznuo se na gostovanju prvoligašu i završio učešće u Kupu Srbije.

Tako uzdrman stiže na megdan Partizanu, u 15. kolu Superlige.

Izabrane vesti

Nadam se da će upravo prethodna utakmica i rezultat iz Loznice biti smernica pred gostovanje Partizanu, videli smo da ne pobeđuje uvek favorit, u sportu su iznenađenja moguća. Od 2016. sam u klubu, Čukarički za to vreme nismo slavili u Humskoj, jednom smo odigrali nerešeno, 0:0, taj meč pamtim po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. Podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. dovoljno govori ko je favorit“, pojasnio je Kajević pred gostovanje na Topčiderskom brdu (nedelja, 18.30).

Tim Saše Ilića (nije vodio ekipu u sredu, ali bi trebalo da se pojavi u Humskoj) veruje da može da iznenadi lidera.

„Partizan je sad prvi kandidat za titulu, ali mi ne smemo i nećemo tražiti alibi. Bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa pokušaćemo i da pobedimo velikog rivala. Crno-beli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima... Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute. Neće ni njima biti lako“.

Rekorder po broju golova u dresu Čukaričkog na obračunu utakimica u Superligi (33) pohvalno govori o ofanzivicma crno-belih.

„Kad bih krenuo da izdvajam pojedince, to bi zaista potrajalo. Partizan ima odličan balans defanzive i ofanzive, ali ako već moram da ističem nekoga, tu su pre svega Rikardo, Natho, Pantić, Menig, Lazar Marković...“

U prethodnom prvenstvu Parni valjak je slavio pobede bez primljenog gola (1:0, 2:0), dok je u sezoni pre toga Čukarički pokazao da može da se nosi sa favoritom, pogotkom Luke Stojanovića u 90. minutu slavio je na Banovom brdu poslednjeg dana oktobra 2019. Sedmorica tadašnjih startera i dalje su među Brđanima.

„Obe ekipe pokušavaju da zadrže okosnocu tima, sve se radi planski. Samo tako može da se napravi dobar rezultat. I taj podatak daje dodatnu draž predstojećoj utakmici“, dopunio je Asmir Kajević.


tagovi

ČukaričkiAsmir Kajević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara