Atalanta opet fatalna za Milan u 90 plus! Pipita u seriji, Suso je majstor, ali odbrana sve upropasti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.09.18. | 20:07

Argentinci odneli dva boda sa San Sira

Ni posle tri i po godine i seda međusobnih okršaja, Milan nije savladao Atalantu! A opet je bio blizu. Prethodne sezone je pobedu u Bergamu ispustio u 93. minutu, večeras na San Siru u 91. minutu – 2:2.

Ima Milan napred igrače poput Iguaina i Susa koji mogu da pogađaju i asistiraju, ali odbrana je ono što nedostaje Rosonerima. Katastrofalnim reakcijama poslednje linije, Rosoneri su večeras dva puta prokockali vođsvo i na kraju dva boda. Imaće Gatuzo šta da kaže Musakiju, Kalabriji  i ostalima...

Izabrane vesti

Gonzalo Iguain je pojačanje kakvo se čekalo na San Siru. Prošle nedelje je spasao Milan poraza u Kaljariju, u četvrtak ga rešio muka u Luksmeburgu, a danas je nastavio seriju. Trećim golom na tri meča u poslednjih sedam dana.

Večeras mu je bilo potrebno samo 90 sekundi da načne goste iz Bergama. Suso je uputio dobar centrašut pred gol Atalante, a Argentinac majstorski uhvatio volej i zakucao loptu u mrežu.

Milan je nastavio da napada, ali je pretila i Atalanta. Više šansi je bilo pred golom gostiju, Kesi je propustio najbolju dok je Pašalić promašio zicer protiv bivšeg kluba. Suso je pokazao klasu kada je sakrio loptu dvojici igrača Atalante maestralnim driblinzima... 

Atalanta je mnogo agresivnije ušla u drugo poluvreme, Duvan Zapata je propustio dobru šansu, ali se iskupio asistencijom za Papua Gmeza. Sjajno je centrirao, Kalabrija je očajno reagovao u odbrani i dopustio Gomezu da pogodi sa peterca.

Posle izjednačenja, opet se probudio Milan i zahvaljujući novoj asistenciji Susa i sjajnoj reakciji Džeka Bonaventure došao do novog vođstva.

Imao je Milan šanse preko Čalhangolua i Iguaina da trećim golom „zatvori“ meč, ali ih nije iskoristio. Kazna je bila bolna...

Rikardo Rordrigez je u 90. minutu očistio sa gol-linije posle greške Donarume. Ali je u 91. minutu zakasnio... Duvan Zapata je ostao sam i šutirao u Donarumu. Lopta se odbila do Rigonija koji otpadak pretvorio u gol. VAR je pokazao da je Argentinac izbegao ofsajd za dlaku pošto je Rodrigez zakasnio da izađe. Očajno su tom prilikom reagovali Musakio i Abate koji je ušao umesto Kalabrije, ali je bio još lošiji.

Milan ostaje na jednoj pobedi i samo šest bodova iz pet utakmica. Još jedan sezona koja ne miriše na dobro...

ITALIJA 1 - 5. KOLO

Petak
Sasuolo - Empoli 3:1 (1:1)
/Boateng 13, Ferari 57, Di Frančesko 85 - Kaputo 1/

Subota
Parma - Kaljari 2:0 (1:0)
/Ingleze 20, Žervinjo 47/

Fjorentina - SPAL 3:0 (2:0)
/Pjaca 18, Milenković 28, Kijeza 56/

Sampdorija - Inter 0:1 (0:0)
/Brzović 90+4/

Nedelja
Torino - Napoli 1:3 (0:2)
/Beloti 51 pen - Insinje 4 i 59, Verdi 20/

Bolonja - Roma 2:0 (1:0)
/Matijelo 36, Santander 59/

Kjevo - Udineze 0:2 (0:0)
/De paul 76, Lazanja 90/

Lacio - Đenova 4:1 (2:0)
/Kaisedo 7, Imobile 23, 89, Milinković Savić 53 - Pjatek 46/

Milan - Atalanta 2:2 (1:0)
/Iguain 2, Bonaventura 61 - Gomez 54, Rigoni 90+1/
20.30: (18,0) Frozinone (7,75) Juventus (1,15)

*** Kvote su podložne promenama


tagovi

Gonzalo IguainEmilijano RigoniĐakomo BonaventuraSusoAlehandro Gomez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara