Radostan dan za navijače Atletika
Radostan dan za navijače Atletika

Atletikov het-trik za napad na Ligu šampiona: Stigao Lemar, potpisali i Grizman i Ernandez!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.06.18. | 23:25

Najlepši poklon navijačima za laku noć

Francuzi se pitaju šta se to pokvarilo u kampu reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a Madriđanji slave fudbalere Trikolora! Atletiko je navijačima uručio najlepši poklon za laku noć pošto je upravo objavio da je Toma Lemar prešao iz Monaka na Vanda Metropolitano stadion, dok su nove ugovore sa Jorgandžijama parafirali i Antoan Grizman i Lukas Ernandez!

Oko ovog poslednjeg doduše i nije bilo neke prevelike drame, ali je zato Grizman šest mesec sekirao navijače Atletika odbijavši da demantuje da ide u Barselonu. U međuvremenu uprava kluba je učinila sve što je mogla da ga odobrovolji da ostane. Dala mu je gigantsku platu, prema pisanju medija čak 25.000.000 evra, a pritom mu dovela Lemara, dobrog prijatelja i pre svega igrača koji bi Atletiku trebalo da pomoge da sledeće sezone ponovo napadne pehar u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Jer finale Lige šampiona sledeće sezone igra se baš na Vanda Metropolitano stadionu, a kako je Atletiko poslednjih godina dva puta stao na korak od konačnog cilja nije nezamislivo da sada i uspe. Naravno, neće biti u najužem krugu favorita, ali sa raspoloženim Grizmanom, pa i Lemarom, zašto da ne proba?.

Inače, ugovori su potpisani u kampu galskih Petlova uz Rusije uz dozvolu Fudbalskog saveza Francuske i selektora Didije Dešana.

Finansijski detalji nisu objavljeni, ali su još ranije mediji pisali da će Lemarov transfer biti vredan oko 70.000.000 evra što se čini malo previsokim obeštećenjem mada u eri napumpanih cena pitanje je šta je i da li uopšte tako nešto postoji?

Inače, Grizman je produžio ugovor do 2023, dok se Ernandez na vernost Jorgandžijama obavezao do 2024.

(FOTO: atleticodemadrid.com)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Antoan GrizmanToma LemarLukas Ernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara