Atletikov predsednik najavljuje, a možda i blefira: Grizman ostaje!

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 17:26

Ovo bi bilo veliko iznenađenje...

Atletiko Madrid juri dve titule - druga je ostanak Antoana Grizmana. Prva - Liga Evrope. A posle velike pobede Jorgandžija nad Arsenalom i posle plasmana u finale Lige Evrope, prvi čovek Atletiko Madrida Enrike Serezo je najavio da će najbolji igrač tima Antoan Grizman ostati u redovima Atletika!

I time je verovatno zbunio i zabrinuo mnoge navijače Barselone, ali i bacio u trans navijače Atletiko Madrida.
"Mislim da će Grizman sledeće sezone biti u našem timu", rekao je Serezo, ali pitanje je koliko su stvari u njegovoj moći u ovoj situaciji.

Izabrane vesti

Serezo je poznat po tome što voli da zbija šale, ali po svemu sudeći vrlo je moguće da u ovoj izjavi ima istine.

Španski mediji daju nekoliko činjenica koje bi mogle da idu u tom smeru. Prvo, kažu da je Grizman bio pored Dijega Koste najbolji pojedinac na meču i upravo u tom pristupu vide da bi Francuz možda voleo da igra u dresu Atletika i sledeće sezone. Da je bio vrlo motivisan.

Takođe, pitanje je da li Ernesto Valverde želi Grizmana, ali i postoju tu još jedna "kvaka". To je činjenica da Barselona ostaje bez Andreasa Inijeste i da je Kataloncima važnije da pronađu veznog fudbalera nego napadača kao što je Grizman.

Jer Barsa već svakako ima napred Mesija, Suareza i Dembelea. Mada, obezbedili su i Artura.

Ranije se pisalo da je Barsa spremna da dovede Grizmana za 100.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula Francuza. I da ga čeka sedmica na Nou Kampu. Takođe, ni PSŽ nije bio nevin po pitanju Grizmana...

Čeka nas izgleda vruće leto vezano za sjajnog Grizmana. Da li ide ili ostaje? Posebno ako Atletiko uzme Ligu Evrope.

Serezo kaže - ostaje.

Grizman je ranije izjavio da ne zna ništa vezano za Barsu i da će - ako bude menjao klub - to učiniti pre Svetskog prvenstva.

Videćemo da li predsednik Atletika "blefira".

Foto: Action images


tagovi

Antoan GrizmanEnrike Serezo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara