Atletikova svlačionica u ratu za Grizmana: Ne idi u Barsu! Ako odeš, nema povratka...

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 21:17

Pritisak na Francuza

Tema broj jedan u fudbalskoj Španiji ovih dana je status Antoana Grizmana. Da li će prihvatiti ponudu Barselone koju je ltos usmeni prihvatio ili će odlučiti srcem i prihvatiti veći ugovor u Atletiku.

Barsa je spremna kao zapeta puška da aktivira akluzulu od 100.000.000 evra. Atletiko je spreman da učini Francuza jednim od najbolje plaćenih na svetu ako ostane. Sve je na Grizmanu...

Izabrane vesti

Dok se čeka ta njegova odluka, Atletikova svlačionica vrši pritisak na Grizmana da ostane. Saigrači ga otvoreno pozivaju da ne ide u Barselonu.
„Ne želimo da nas saigrači napuštaju jer smo sjajna ekipa i treba da ostanemo zajedno. Osećamo se ponosno kada klub kao što je Barselona želi Grizmana, a relanost je da je on naš igrač. Želi da pobeđuje sa nama i ima ugovor ovde. Videćemo šta će biti“, rekao je Atletikov vezista Koke.

U kampanju ubeđivanja se uključio i Dijego Kosta koji je čak poslao i preteću poruku Francuzu.
„Grizman je veliki momak i zna šta treba da radi. Oseća koliko nam je bitan i važan. Zna da želimo da ostane. Na njemu je da donese odluku o ostanku ili odlasku. Vidim da mu je samo finale u mislima, da želi da osvoji titulu sa nama i da ispiše istoriju. Zna i koliko ga navijače vole. Ja sam odlazio iz Atletika, stekao nova iskustva i vratio se. Ali ja sam imao sreće da se vratim. On zna da mu nema povratka ovde ako ode. Neka razmisli o tome...“, poručio je Dijego Kosta.  

Barselona je prošlog leta postigla usmeni dogovor sa Grizmanom i njegovim zastupnicima da ga sačeka i narednog leta aktivira otkupnu klauzulu.  Atletiko mu nudi preko 20.000.000 evra po sezoni da ostane. To je više od onoga što mu nudi Barselona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dijego KostaKokeAntoan GrizmanLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara