Komentari na vest

Atsu i dalje pod ruševinama, o golmanu Malatije nema glasa

t

tr0023

pre preko 1 godinu

Ovo je katastrofa sve samo gore od goreg, ratovi, pandemije, teske bolesti, sada i ovo... Samo da bude sto manje zrtava, da je srece neke da niko ne bude vise ali velika je tragedija... Sta je zivot sedis kuci i za 2 sekunde nastane takva katastrofa, koliko nismo ni svesni da smo prolazni i da ne treba da se svadjamo i ratujemo medjusobno jer u sekundi moze da nestanes i sam ali i one sto najvise volis.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Mi smo svesni da ne treba ratovati, ali bas od Turaka pa na dalje svi su hteli po neko parce Srbije i zbog toga smo i ulazili u ratove... Sto se tice prirodnih katastrofa na to ne uticemo direktno, inderektno uticemo... Secam se pozara u Australiji kada su svi na drustvenim mrezama kacili Koale koje su spore i nisu mogle da pobegnu i oplakivali te zivotinje... A najveci neprojstelj te jadne zivotinje je covek koji je lovi zbog krzna i ta vrsta je ugrozena ali covek nastavlja je istrebljuje slicna prica kal sa kitovima tu se vidi vrhunac licemerstva covecanstva. Neka bog pomogne Turskoj i Siriji u ovim teskim trenucima...
9

99999

pre preko 1 godinu

Atsu je pronađen živ, Bogu hvala, prebačen u bolnicu dao Bog i ostali da se nađu, i da broj žrtava stane nezapamćena katastrofa, već se popelo na oklo 1800 mrtvih..
B

Boze daj zdravlja

pre preko 1 godinu

Stigao je demanti na tu vest. Nazalost nije pronadjen. Uzas sta se desava.