Avrame, crno ti se piše

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 09:15

Mumbaj Siti ima zicer na svom stadionu

Davno beše kada je Mumbaj Siti poslednji put slavio pred svojim navijačima u indijskoj Superligi. Bilo je to pred Novu godinu, 29. decembra. Stradao je Delhi Dajnamos (4:0), a ukoliko izabranici Alešandrea Gimaraisa žele da izbore plej-of, moraće što pre da počnu sa pobedama na stadionu Patil. Utisak je, boljeg protivnika za izlazak iz krize od Nort Ist Junajteda nisu mogli da požele. Gosti svima služe kao vreća za udaranje, dosad su upisali samo tri pobede, osvojili 11 bodova, u seriji su od šest mečeva bez trijumfa (od čega pet poraza) tako da Mumbaj u 16. kolu ima zicer koji mora da iskoristi.

Svestan je toga i kostarikanski stručnjak na klupi domaćih.
"Dobro je što smo još uvek u životu za plej-of. Borićemo se dokle god postoje šanse, ali ne treba zaboraviti da igramo protiv tima koji je pružao dobre partije proteklih nedelja, ali jednostavno nije imao sreće. Nadam se da ćemo konačno slaviti i pokloniti pobedu svojim navijačima. Želimo da napokon odu zadovoljni sa stadiona", jasan je Gimarais.

Izabrane vesti

Gosti muku muče sa povređenim vezistom Marsinjom. Indijski mediji su proteklih meseci pisali da je Brazilac često odlično igrao na sredini i stvarao šanse ofanzivcima, ali ovi nisu nikako uspevali da materijalizuju njegovu kreativnost. Dakle, biće ovo veliki hendikep za Nort Ist Junajted. Pritom, pod znakom pitanja je i štoperski tandem Žoze Gonsalves - Sambinja. Prvi je kapiten Nort Ist Junajteda, ima internacionalno iskustvo, igrao je za Veneciju, Tun, Harts, Sankt Galen, Nirnberg i Sion, dok je drugi četiri godine nosio dres Sportinga. Doduše, bio je u drugom planu Lavova, ali s obzirom na kvalitet fudbala u Indiji, njegovo iskustvo i te kako znači gostima.

Moral u redovima Nort Ist Junajteda je na veoma niskom nivou, što je javno priznao pomoćni trener Elko Šatorije. Podsetimo, Avram Grant obavlja trenersku funkciju u ovom klubu, ali je ujedno angažovan i na poziciji klupskog savetnika. 
"Teško je motivisati igrače kada ne postoji šansa za plasman u plej-of. Sa druge strane, lišeni smo pritiska, ali ostaje činjenica da je baš teško pripremiti igrače. Neće nam biti lako", rekao je Šatorije

INDIJA 1, SUPERLIGA

(FOTO: Action Images)


tagovi

Avram Grantsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara