Kristijan Eriksen
Kristijan Eriksen

Azar je teško dostupan, Real krenuo u napad na Eriksena, cena oko 110.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.01.19. | 14:39

Danac još nije produžio ugovor sa Totenhemom

Šuška se već mesecima, a prema saznanjima uglednog Independenta, tradicionalno dobro obaveštenog kad su transferi u pitanju, Real je krenuo u akciju. Kraljevski klub je “preduzeo prve korake” kako bi namamio Totenhemovog Kristijana Eriksena u Madrid u poslu u kome bi mogla da bude prebačena i magična granica od devet cifara.

Kraljevski klub se navodno nada da bi Eriksena mogao da dovede za oko 110.000.000 evra, pošto Danac još odugovlači sa potpisivanjem novog ugovora sa Pevcima. Aktuelni mu ističe 2020. i ako ne produži moraće Pevci da ga prodaju kako ne bi ostali bez adekvatnog obeštećenja. Nude mu oni dvostruku, pa čak i trostruko veću platu – u zavisnosti od izvora govori se o sumama od 11.600.000 do čak 14.500.000 evra godišnje – ali Eriksen za sada ćuti.

Izabrane vesti

Opet navodno, nije mu do para. Već mu je 26 godina, uvek je imao želju da zaigra u Španiji, a kako je Barselona pre godinu dana dovela Filipa Kutinja jedina nada mu je Real. Madriđani su zato poslali posrednike da kontaktiraju Eriksenove zastupnike i vide kako je raspoložen.

U igri je, mada iz senke, i dalje i Bajern, ali Independent piše da je Eriksenov izbor: ili Totenhem ili Španija. Preciznije Real. Prva želja svih na “Santjago Bernabeu” stadionu je Eden Azar, ali je utisak da će Čelsi teško pustiti Belgijanca, dok Totenhem možda neće imati načina da zadrži Eriksena.

Novac naravno ne bi bio problem za Real, posebno što se već neko vreme spekuliše o Iskovoj prodaji.

Neće ipak biti lako. Real će pokušati da ubije cenu, Totenhem će tražiti preko 100.000.000 funti, a to je tih 110.000.000 evra. Negde u tom opsegu možda bi posao i mogao da se izvede.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Kristijan Eriksen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara