Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Peng Siti i Vest Koust u postu, Žeđijang gubi u gostima

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.05.24. | 09:54

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Cangdžou je bez pobede u četiri uzastopna meča kineske Superlige i pokušaće da prekine taj post protiv Žeđjianga u nedelju. Domaći Cangdžou zauzima sedmo mesto sa 14 bodova u 10 mečeva. Cangdžou je osvojio bod u poslednjem meču Superlige, remizirajući 1:1 protiv Meidžou Hake. S druge strane, Žeđijang je izgubio sa 4:0 protiv Šangaja Šenhue u gostima u poslednjem ligaškom meču. Ekipa je na osmoj poziciji sa 13 poena. Žeđijang je poražen na tri vezana gostovanja bez datog gola.

ŠENDŽEN PENG SITI - ĐINDAO VEST KOUST, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Đindao Vest Koust putuje da se suoči sa Šendžen Peng Sitijem u nedelju u okršaju timova koji su u jeku niza bez pobeda u Superligi Kine. Đindao je propustio da slavi u šest uzastopnih mečeva, dok domaćini pokušavaju da izbegnu šesti vezani susret bez pobede. Vest Koust je remizirao 0:0 protiv Šandunga u svom poslednjem ligaškom meču i nalazi se na 11. mestu sa devet bodova u 10 mečeva. Peng Siti je izgubio poslednji meč Superlige sa 6:0 kod kuće protiv Šangaj Porta i sada je na 13. mestu sa devet.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara