Leonid Slucki (©Reuters)
Leonid Slucki (©Reuters)

AZIJA: Šangaj Šenhua i Slucki dobitan spoj, Gangvon popravlja skor, Al Hazm ispada iz lige

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 09:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

GANGVON - DAEĐON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Izabrane vesti

Gangvon je posle 11 odigranih kola u prvenstvu Južne Koreje na četvrtom mestu na tabeli, sa 11 osvojenih bodova. Ovo je jedini klub iz vodeće četvorke koji je primio više golova nego što je postigao: gol-razlika 19:20. Predstojeći protivnik je niže na rang-listi, tako da domaćini imaju odličnu šansu da poprave ovu statistiku. Daeđon je sa 10 osvojenih bodova na pretposlednjem mestu na tabeli. Klub ima velikih problema u ofanzivnoj liniji, jer je postigai samo 10 pogodaka, a primio 13. Uprkos niskoj poziciji na tabeli igru kluba ne možemo nazvati katastrofalnom.

TJENĐIN - ŠANGAJ ŠENHUA, 13.00

(Fudbal, Kina 1)

Tjenđin Tajger je u prošlom kolu pobedio Henan sa 2:1, prekinuvši niz poraza od tri utakmice zaredom. Ova pobeda mu je takođe omogućila da se popne na šesto mesto na tabeli kineske Superlige. Zaostatak od vodećih pet je četiri boda. Šangaj Šenhua je lider na tabeli. Ovaj tim ima 26 osvojenih poena. Najbliži pratilac uspeva da bude dva boda daleko. Tim Leonida Sluckog je jedan od dva kluba koji još nisu pretrpeli nijedan poraz. U deset odigranih mečeva postigli su 25 golova, dok su primili samo četiri - najbolji rezultat u ligi.

AL HILAL - AL HAZM, 17.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal je praktično od početka sezone zauzeo prvu poziciju na tabeli prvenstva Saudijske Arabije i više je nije ispuštao. Ukoliko danas osvoji barem bod u duelu sa Al Hazmom, osiguraće osvajanje titule prvaka. Al Hilal je jedini u ligi koji nema poraza među učesnicima nacionalnog prvenstva. Ekipa iz Rijada je vezala 23 pobede u šampionatu. Al Hazm zauzima poslednje mesto na tabeli šampionata Saudijske Arabije. Tim će skoro sigurno napustiti elitnu diviziju. U prethodnom susretu Al Hazm je na svom terenu remizirao sa Al Ahdudom 0:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara