Bačka bez bele zastave: Imamo šanse!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.02.19. | 14:11

Tim iz Bačke Palanke ne preti Partizanu, ali veruje da može makar do boda

Praznik fudbala biće u subotu u Bačkoj Palanci, stiže velikan Partizan, ali respekt i rukovanje pre početka utakmice je sve na šta crno-beli mogu da računaju.

Bačka je u teškoj situaciji, boriće se do kraja za opstanak i svaki bod će joj biti od zlata. Zato ne namerava domaćin da belom zastavom dočeka Partizan, već želi da dobro preznoji crno-bele, a ako se ukaže prilika i da uzme bod ili i sva tri.

Izabrane vesti

Trener Bačke Zoran Govedarica ne preti favoritu iz Beograda, ali jasno stavlja do znanja da je njegov tim spreman za bespoštednu borbu.

Istinski fudbalski praznik biće u subotu u Bačkoj Palanci, u goste dolazi ekipa Partizana o kojoj nebih da trošim reči, jer se zna šta Partizan prestavlja u srpskom fudbalu. Mi smo po tabeli u mnogo teškoj situaciji, ali i moji igrači i ja na spektakl na našem stadionu gledamo pozitivno i verujemo da imamo šanse da iznenadimo Partizan i ostvarimo pozitivan rezultat”, poručio je Govedarica.

Bačka u poslednjih 10 kola Superlige ima samo jednu pobedu, kod kuće protiv Voždovca (1:0), dok Partizan ima samo jedan poraz I to u prvom kolu u Surdulici od Radnika (1:0).


tagovi

FK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara