Bajern bi sa VAR-om imao još dva pehara Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 17:41

Arturo Vidal pronašao krivca zbog kog još čeka na najvredniji klupski trofej

Prelazak Artura Vidala iz Bajerna u Barselonu jedno je od najvećih iznenađenja ovog prelaznog roka. Katalonci su iznenada ostali bez Brazilca Paulinja koji se vratio u Kinu i morali su brzo da reaguju. Bavarci su pristali na obeštećenje teško 18.000.000 evra. 

Čileanac nije bio starter u prvoj utakmici prvenstva protiv Alavesa i pitanje je kakvu će ulogu imati u ekipi Ernesta Valverdea, ali bez obzira to on je optimista kada je u pitanju ova sezona. Od sebe i svojih novih klupskih drugova očekuje da osvoje sve moguće trofeje. Jedan bi mu, kako sam kaže, posebno bio drag... 
"Moj najveći cilj je Liga šampiona. Znam da je Barselona više puta osvajala taj trofej prethodnih godina, ali sada želim da to učinimo zajedno. Želim zapravo sve moguće trofeje sa Barsom", poručio je Vidal, a prenosi Mundo deportivo.  

Izabrane vesti

Ukoliko mu se želja ne ispuni i ostane bez Lige šampiona, Vidal svakako ne bi prva zvezda svetskog fudbala koja je ostala lišena tog zadovoljstva. Pomenimo sao neke: Ronaldo, Ibrahimović, Bufon, Toti...pa nešto ranije Kantona, Bađo, Bergkamp... Vidal je, međutim, pronašao krivca. 
"Da je postojao VAR imao bih barem dva trofeja Lige šampiona", aludirao je Čileanac na situacije kada je Bajern oštećen protiv Reala. Na njegovu žalost video tehnologije neće biti ni ove sezone u UEFA takmičenjima. 

Foto: Action Images


tagovi

Arturo Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara