Komentari na vest

Bajern odabrao trenera: Julijan Nagelsman da se vrati!

R

RistO Kostunac

pre 30 dana

Apropo Nagelsmana i Bayerna, Tegernsee je jedno bajkovito mesto. Prelepo jezero podno bavarskih Alpa. Bio pre 5 godina, fenomenalna priroda i sjajni utisci za vek vekova. :)
G

GastoS

pre 30 dana

Nagelsman je najtalentovaniji trener danasnjice. Ima samo 37 godina i bice i 1 od najkvalitetnijih, definitivno. Sad kontam nesto, a sta ako Nemacka osvoji Euro kod njih, mozda ostane na klupi Pancera bez obzira na ovo sto se pise u tekstu. Ipak i nacin na koji je oteran od strane Braca i Kana... videcemo. U svakom slucaju bili bi ipak odlicno za obe strane (Bayern-Nagelsman) da krenu odpocetka pa kako bude. A moze Nagelsman uz odlicnu selekciju sportskog sektora napraviti Bayern opet najboljim u Evropi.
s

srka

pre oko 1 mesec

Top trener!
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Da je Braco ostao još malo ozbiljno bi ukanalio Bajern.Sreća po njih pa mogu da pokupuju po Nemačkoj bukvalno sve što požele inače bi završili kao Mančester.
U

Urgh

pre oko 1 mesec

Previse toga sad moraju da kupe. Ne mogu to za sezonu dve.Čeka ih par teskih godina
P

Poljo

pre oko 1 mesec

Greška. Jedino Murinjo.
k

klovn

pre oko 1 mesec

Salis se jel da?
p

pa

pre oko 1 mesec

sa konja na magarca niko od njih nije nivo za Bayern
U

Urgh

pre oko 1 mesec

Igracki kadar je los, a ni Neglesman nije neki cudotvorac niti neko ko moze da otera pola tima. Ovo je prilika za leverkuzen,dortmund i ostale da se malo opepele naredniih godina :)
r

rea

pre 30 dana

Bajernov igrački kadar slab? Trenutno ne vidim tim osim Sitija i eventualno Reala koji može da ima parira. Realno fali im kvalitetan desni bek i da dođe trener koji će utegnuti štopere koji su individualno možda i najbolji na svetu, ali na terenu izgledaju kao da su nivo Crnokose iz Kosjerića.
U

UltraKopTenderNavijači

pre oko 1 mesec

Pa ovde je reč o Bajernu, a ne o Zvezdanasporu. Dosadno, predvidljivo, namešteno i iskompleksirano do bola.
T

TD

pre oko 1 mesec

I jedni i drugi su dosadni kao proliv.

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Bajern može ponovo da bude moćna mašina samo ako otera ove istrošene i staklene igrače Miler,Nojera,Gorecka,Sane,Coman,Čupa ne mogu više da prave razliku na onim najvećim mečevima možda i prodju Arsenal to će im biti najveće dostignuće ove sezone.

Bojan Lordinho

pre oko 1 mesec

Kakav je ovo cirkus od "fudbala" postao,ovo je kao los,los,horor...Od VAR-a,preko manekenki u kopackama,nabedjenih trenera,alavih mendzera,smrti fudbalera u zadnjih 5 godina,pa sve do rotacija trenera kao na slavi u Maradiku!!? Uzmu 4 trenera i 7 klubova i za isti broj godina naprave SVE KOMBINACIJE trener/klub 'leb ti jebem! I svaki put se slikaju,iste price,iste face,samondrugi klub i to godinu,dve pa nazad,kao eeee sad cete da vidite....Juuu,juuu,ju....
S

Seoul

pre oko 1 mesec

Šta napisa ?????
K

Khanbg

pre 30 dana

Sto bi rekao nekadasnji novinar Andjus, "holandski lobi". On kad izgubi posao u bajernu, ode u barselonu. Kad ga najure iz barselone on dodje u mancester, holandsku reprezentaciju je vodio osam puta... Ovde je "nemacki lobi".

Bojan Lordinho

pre 30 dana

Khanbg Kao vrtseska sa deset klubova i 6 trenera 🤣🤣
g

gospodin Heinckes

pre oko 1 mesec

nije tu problem trenera.tu je malo dublji problem.prvo se treba riješiti ovih maslačaka poput Sanea,Neuera,Mullera,Kimmicha pa cak i Goretzke.složiti momčad oko Musiale,Daviesa i Tela naravno uz neka pojačanja i uigrati sezonu ili dvije.
S

Saturn

pre oko 1 mesec

Ajde sve okej smena generacije Hvala Mileru i Nojeru , Sane i deluje kao egocentrik al Kimih u najboljim godinama koji je najbolje icenjen igrac na svakoj Bajernovoj utakmici,zaboga
3

3333

pre oko 1 mesec

Hansi Flik ispred svih Top trener bolja opcija od nagelsmana
D

DidierDrogba11

pre oko 1 mesec

Komentarišem samo jer živim u Bavarskoj... Bajern nikad nije bio u goroj situaciji, a sve je zakuvao Salihamidžić, koga više ne žele da vide oko kluba. Problem je što i Borusija i Bajer više ne žele da prodaju svoje top igrače, nego ovi mahom odlaze u Španiju i Englesku.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Ne znam da li je bila gora situacija, ali sigurno zadnjih decenija nikad nije bio veci cirkus. Sta je se sve kod njih izdesavalo zadnjih godinu-dve dana mnogo je i za dosta manje i neozbiljnije klubove od njih.
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Pisah ranije:"Al ih je Braco opravio" Ko ga je doveo? Što su ga trpeli toliko dugo?
A

Allianz

pre oko 1 mesec

I ja živim pored Narodnog pozorišta, pa nisam glumac. Isto kao što ti živiš u Minhenu ne mora da znaci da nesto znaš o fudbalu. Bayernu kad bude trebao igrac iz lige čitaj Virc, platiće ga i ode on. Belingema nisu hteli da plate toliko kao ni Haverca pa nisu ni pokušavali dovođenje.
P

Pep

pre oko 1 mesec

Leverkusen klub koji je smenio i Nagelsmana i Tuchela ne zaboravite te poraze Bayerna!
J

Juventino10

pre oko 1 mesec

Ma kakav nagelsman, lik igra 442, a zna se bajernova filozofija 4231 i obavezna desetka. Oni uvijek imaju ekstra desetku. Sad je to đemo musiala, a nagelsman ce to opet da unisti, bas ko i tuhel. On tuhelu na krilu lijevom igra...
Б

Бошко Ђуровски

pre oko 1 mesec

Ја би форсирао систем 5-5-3...
F

Fbz

pre oko 1 mesec

Cirkus
Б

Бошко Ђуровски

pre oko 1 mesec

имали су у "Мадери" боље решење....
E

Eh

pre oko 1 mesec

Čika Boško da je pravde vi biste vodili Bajern.
S

Support Tuchel

pre oko 1 mesec

Objasniće njima Mr. Tuchel i Bajernu i Nazi Nuggetsmanu neke stvari sledeće sezone!
T

TD

pre oko 1 mesec

Najdosadniji klub na svetu.
и

ипак

pre oko 1 mesec

је Војводина најдосаднија....
S

Seoul

pre oko 1 mesec

Od Reala, Barse i Luzerpula nije sigurno
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Velika greška Bajerna je bilo otpuštanje Nagelsmana.