Bajern renovira vezni red, sve bliže i Konrad Lajmer

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.22. | 19:01

Promocija Rajana Gravenberha očekuje se svakog dana...

Nedeljama kolaju glasine kako Bajern radi na angažovanju Konrada Lajmera (25), jednog od najvažnijih igrača RB Lajpciga. Klub iz Saksonije preko svojih zvaničnika u više navrata je odbacio mogućnost prodaje austrijskog veziste, ali činjenica da mu kroz 12 meseci ističe ugovor, a da za ovaj nije zainteresovan na novi, stavlja Bikove u vrlo neugodnu poziciju.

Ono što nagoveštava naredne Lajmerove korake jesu njegove današnje poruke iz kampa reprezentacije, gde je u razgovoru s lokalnim medijima kazao kako je "sasvim moguće da iduće sezone ne bude igrač Lajpciga".

Izabrane vesti

"U fazi sam kada razmišljam o svojoj budućnosti. U narednih nekoliko dana razmišljaću o reprezentaciji, sve ostalo biće na čekanju. Ali onda ću sesti i razgovarati s najbližima, da vidim koji je korak najbolji za mene".

Nemački mediji već duže vreme pišu kako je Konrad Lajmer u vrhu liste želja Bajernovog trenera Julijana Nagelsmana. Objava da Korentan Toliso sigurno napušta Minhen, odnosno najava da bi Mark Roka mogao u Ajntraht, otvara još jedno mesto u Bajernovom veznom redu. Pored već ugovorenog dolaska Rajana Gravenberha.

Spekuliše se da će prva zvanična ponuda kluba iz Minhena iznositi između 18 i 20 milion evra.


tagovi

Konard LajmerLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara