Bajernove zvezde rekle NE dolasku Tuhela!

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.03.18. | 16:44

Kako tvrdi Bild, fudbalerima Bajerna se ne dopada Tuhelov ​način rada, kao i činjenica da važi za previše pedantnog trenera, čak i sitničavog

Budući angažman Tomasa Tuhela podigao je dosta prašine pre svega u Nemačkoj, ali i nekim drugim evropskim zemljama. Pominjali su se Arsenal, Pari Sen Žermen, Čelsi, ali i najtrofejniji klub zemlje svetskih prvaka, minhenski Bajern.

Međutim, posle dosta oprečnih informacija o tome da li je Tuhelova budućnost zaista na Alijanc areni, dobro obavešteni Bild navodi da od toga nema ništa. A jedan od razloga za takav ishod je činjenica da su se najveće zvezde bavarskog kluba usprotivile Tuhelovom dolasku.

Izabrane vesti

Prvi čovek Bavaraca Uli Henes je imao kontakt sa talentovanim trenerom, ali činjenica da on ipak gleda pre svega ka Parizu, obradovala je igrače Bajerna. Od ranije je poznato da je Mats Humels imao prilično turbulentan odnos sa Tuhelom iz vremena kada su sarađivali u Borusiji Dortmund. Nekadašnji kapiten Milionera čak je odbio i da komentariše mogućnost da opet radi sa Tuhelom u slučaju njegovog dolaska u Minhen.

Kako tvrdi Bild, fudbalerima Bajerna se ne dopada Tuhelov način rada, kao i činjenica da važi za previše pedantnog trenera, čak i sitničavog. On je čovek koji je tokom boravka u Dortmundu igračima uvodio zabrane za razne stvari, pored ostalog i da jedu slatkiše, a konstantno je isticao koliko je važno da jedu hranu koja nema mnogo ugljenih hidrata. Očekivano, ove navode Bilda, Henes nije želeo da komentariše.

Ali, dobro je poznata stvar u Nemačkoj da Henes voli da osluškuje šta se priča u svlačionici i da mu je važno kako igrači reaguju na odluke sa viših klupskih instanci. Još se pamti njegova rečenica iz vremena dok je na klupi Bajerna sedeo Karlo Anćeloti:
“Svaki put kada je Riberi izlazio iz igre posle 70 minuta, uveče bi me zvao i govorio - Sad mi je stvarno dosta, odlazim!”.

Ostaje sada da se vidi koga će Henes izabrati do završetka sezone za naslednika Jupa Hajnkesa, a valja podsetiti da je i prošli put kada je napuštao klupu Bajerna, iskusni trenerski lisac to uradio sa osvojenom tripl krunom.

Foto: Action images


tagovi

Tomas TuhelUli Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara