Bakajoko: Zaljubljen sam u Pjonteka

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 20:46

"Veoma sam srećan u Milanu, voleo bih da ostanem"

Tjemue Bakajoko igra vrlo dobro u poslednje vreme u Milanu, ali ne baš toliko dobro kako igra pridošlica Kšištof Pjontek. Zapravo, Bakajoko je na pozajmici u ekipi Rosonera iz Čelsija, ali ne krije da bi voleo da ostane u redovima Milaneza.

Ipak, RMC ga je prvo pitao da prokomentariše igru Pjonteka koji je dao šest golova na prvih pet utakmica za Milan.
"Zaljubljen sam u Pjonteka", kratko je odgovorio Bakajoko.

Izabrane vesti

Budućnost Bakajoka u dresu Rosonera?
"Videćemo na kraju sezone. Imam ugovor s Čelsijem, ali sam veoma srećan u Milanu i voleo bih da nastavim da igram za ovaj tim. Na početku je bilo teško zbog jezika. Danas stvari idu mnogo bolje i na terenu i u životu. Veoma sam srećan u Milanu. Mislim da sam postao važan igrač i trudim se da vratimo Milan tamo gde pripada", rekao je Bakajoko.

Bakajoko ima ugovor s Milanom do leta 2019. kada mu se završava pozajmica. U Čelsiju ima ugovor do 2022. godine. Milanezi imaju opciju da ga otkupe.

Nije početak saradnje Bakajoka i Milana bio tako savršen na početku.
"Na početku sam igrao povremeno. Mislim da sam prerano osuđivan. Kada sam počeo češće da igram, bio sam u situaciji da popravim svoje performanse. To mi je nedostajalo - kontinuitet".

Posle 24 odigrana kola Milan ima 42 osvojena boda i drži četvrtu poziciju. Inter je na 46, Napoli na 53, a Juventus na 66.

Foto: Shutterstock


tagovi

Tjemue Bakajoko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara