BAM-BAM!!! Pjontek razbucao Kulibalija i Maksimovića za 27 minuta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.01.19. | 21:25

Kakav početak za Pistolera

Dok Juventus i Sampdorija drmaju Italiju na transfer pijaci, Kšištof Pjontek je zatalasao duhove na terenu u svom prvom startu u dresu Milana i to protiv Napolija!

Kakav početak za Pistolera u opremi Rosonera! Posle onih 20 ligaških minuta protiv Napolija kao igrač s klupe, momak koji je pre samo nekoliko dana stigao iz Đenove u transferu vrednom 35.000.000 evra razbucao je jedan od najboljih štoperskih tandema Serije A! Jeste u pitanju kup utakmica, ali Kalidu Kulibali i Nikola Maksimović su osetili kakvim arsenalom raspolaže poljsko čudo. Za to mu je bilo potrebno samo 27 minuta igre. 

Izabrane vesti

Dva odlična poteza i dva strašna gola Kšištofa Pjonteka

Za Pjontekov prvenac u dresu Milana ogromne zasluge idu na račun Dijega Laksalta, ali i Nikole Maksimovića. Urugvajac je poslao fantastičnu loptu preko cele odbrane Napolija, a Srbin je lošom postavkom omogućio Pjonteku da ostane sam ispred Aleksa Mereta i baci navijače u trans. Igrao se deseti minut utakmice.

Samo petnaestak minuta kasnije proradila je veza Paketa – Pjontek! Opet pametna asistencija brazilskog plejmejkera, a onda je Pjontek zaigrao u maniru najstrašnijih golgetera koji su nosili Milanovu opremu i zakucao loptu pored Kulibalija i Maksimovića!

Da ne preterujemo, ali čini se da je Milan konačno pogodio sa „devetkom“!


tagovi

Kšištof Pjontek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara