Bambi Tošić: Ožegović počeo da me sluša

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 10:18

Vezista Partizana uveren da branilac trofeja može da postigne protiv Čukaričkog dva gola i u revanšu polufinala Kupa Srbije

Može i ovako: dva gola Zorana Tošića za pobedu Partizana!

Koliko je samo ta jedna rečenica nedostajala navijačima crno-belih minulih meseci? Koliko su samo očekivali od veziste reprezentativnog kalibra i zavidne internacionalne karijere? Koliko im je dao?

Izabrane vesti

Protiv Čukaričkog, u drugom kolu plej-ofa, postarao se popularni Bambi da pokaže kako i dalje potezom može da reši meč. To mu je najvaći kvalitet, demonstriran u nedelju veče u Humskoj 1, kad je pogocima sa distance u 18. i 81. minutu režirao pobedu Parnog valjka.
Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, na sreću – trgli smo se i zasluženo pobedili“, predočio je Tošić.

Na ovaj način stigao je do kote od 11 golova u sezoni. Prvi je, doduše, postigao iz očiglednog ofsajda, jer pomoćni sudija Goran Stanojević nije primetio da se Ognjen Ožegović nalazio u nedozvoljnoj poziciji iz koje je progigraio strelca.
„Hvala Ožegoviću na odličnoj asistenciji, počeo je da me sluša“, šali se Tošić i odaje priznanje pokretaču akcije za drugi gol. „Svaka čast Saši Iliću, ponovo je pokazao koliko nam je bitan“.

Trijumf tima Miroslava Đukića budi nadu Grobarima da u revnašu polufinala Kupa Srbije njihovi miljenici mogli da postignu dva gola, ali će za plasman u finale Kupa Srbije, morati da igraju besprekorno u defanzivi.
Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup“, ambiciozan je Zoran Tošić.

FOTO: Star sport


tagovi

Zoran Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara