Bambi Tošić priželjkuje šest bodova iz dve utakmice: Da uspešno završimo jesen

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.12.18. | 12:44

Partizan u nedelju gostuje Radu

Kiks u Lučanima je brzo arhiviran. Samo tri dana posle jednog od lošijih ovojesenjih izdanja, Partizan je savladao Zemun – treći put ove sezone – vratio se na pobedničku stazu, međutim, daleko od toga da u Humskoj 1 ima nekog velikog razloga za zadovoljstvo.

Kako zbog pogleda na tabelu, gde su ispred crno-belih i Crvena zvezda (+13) i niški Radnički (plus četiri), tako i usled saznanja da je opet nenefikasnost isplivala kao jedan od gorućih problema. Mada je stvorila dovoljno obećavajućih situacija da već posle 45 minuta „zatvori“ utakmicu, ekipa Zorana Mirkovića nije bila sigurna do kraja.
U prvom poluvremenu smo imali nekoliko izglednih šansi i lepih akcija, nismo uspeli da ih realizujemo. Na našu sreću, nismo kažnjeni. Mogao je da bude još neki pogodak, ali tri boda su najbitnija, kako bismo ovaj deo sezone uspešno priveli kraju“, smatra Zoran Tošić.

Izabrane vesti

Partizanov krilni vezista se pre desetak dana vratio u ekipu, najpre je podelio dve asistencije protiv vranjskog Dinama, ubrzao igru u Lučanima, doprineo čuvanju rezultata protiv Zemuna i nada se da će sa dobrim partijama nastaviti u nedelju, kad osvajač Kupa Srbije bude gostovao Radu u Crnotravskoj, dok šest dana kasnije, na zatvaranju jeasenjeg dela sezone, čeka Mačvu.
Bitno je da zabeležimo dve pobede, da se približimo lideru na tabeli i da na odmor odemo sa maksimalnim učinkom. Dosta sam pauzirao, drago mi je da sam ponovo spreman i da pomažem svojom timu. Tako će biti i nastavku takmičenja“, napomenuo je Tošić.

FOTO: Star sport

 


tagovi

Zoran TošićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara