Barsa je digla ruke, a Arsenal u njemu želi da probudi zver iz Dortmunda: Dembele je meta - dobitna formula 10.000.000 + 90.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 09:46

Tobdžije moraju da budu prilično brze, jer su do kraja prelaznog roka na Ostrvrvu ostala samo dva dana

Čelnici londonskog Arsenala rešeni su da u finišu prelaznog roka obezbede ozbiljno pojačanje i tako dodatno ojačaju ekipu pred početak Premijer lige.

Kako piše katalonski Mundo Deportivo, Tobdžije žele ofanzivca Barselone Usmana Dembelea, koji prošle sezone nije opravdao plaćenih 115.000.000 evra.

Izabrane vesti

U Londonu igraju na kartu jednogodišnje pozajmice uz opciju kupovine na kraju sezone. Arsenal bi prvobitno platio 10.000.000 evra, a onda još 90.000.000 ukoliko Francuz bude imao zadovoljavajući učinak na terenu.

Čelnici Arsenala, kao i trener Unaj Emeri, veruju da bi Dembele u tandemu sa bivšim saigračem iz Dortmunda Pjerom Emerikom Obamejanom mogao da zaigra na istom nivou, što bi predstavljalo dobitnu kombinaciju.

U Barseloni definitivno više ne veruju u Dembelea, o čemu svedoči i dovđenje Brazilca Malkoma, koji bi Francuza mogao da istisne u potpunosti u drugi plan.

Arsenal mora da bude prilično brz, jer su do kraja prelaznog roka na Ostrvu ostala samo dva dana.

Dembele je prošle sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao samo četiri gola. Dobar deo sezone propustio je zbog neugodne povrede i operacije zadnje lože.

Foto: Action images


tagovi

Osman Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara