Barsa ponovo kreće po Grizmana: U junu je cena 120.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.19. | 23:53

Francuz navodno spreman da razmisli o odlasku iz Madrida nezadovoljan eliminacijom u Ligi šampiona

Barselona nije odustala od Antoana Grizmana. Godinu dana nakon neuspelog pokušaja da u svoje redove dovedu francuskog napadača Katalonci ponovo kreću u akciju. Prema pisanju L'Ekipa, Grizman je navodno spreman da preispita svoj ostanak u klubu posle razočaravajuće eliminacije od Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

Klauzula u ugovoru, obnovljenom prošlog maja do 2023. godine, iznosi 200.000.000 evra, ali sa jednim izuzetkom, a to je da će u junu ove godine ona biti 120.000.000 evra, što je daleko izvodljivija opcija za Barselonu.

Izabrane vesti

Pre godinu dana je bilo izuzetno napeto, ali je Grizman putem video snimka objavio da ostaje u klubu da predvodi novi ambiciozni projekat Jorgandžija. Ipak, deo tog projekta je trebalo da bude i ovogodišnji napad na trofej Lige šampiona, ali je on propao već u martu, što je očigledno nateralo Francuza da ponovo razmisli o odlasku iz Atletiko Madrida.

Kako piše L'Ekip, Barselona je spremna da Grizmanu ponudi ugovor do juna 2024. godini.

O odlasku iz kluba navodno razmišljaju i Dijego Godin i Lukas Ernandez. Prvi je veoma blizu Intera, dok se drugom uveliko udvara minhenski Bajern.

Foto: Reuters


tagovi

Antoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara