(©Reuters)
(©Reuters)

Barselona dve utakmice bez Ćavija

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.08.23. | 18:10

I Rafinje, zbog isključenja

Samo što je počelo – kazna. Barselona je osvojila samo bod na gostovanju Hetafeu (0:0) u prvom kolu Primere, a odmah je buknula afera, jer se trener Ćavi Ernandez posle dobijenog crvenog kartona zbog protesta žalio na suđenje.

Cenu tog bunta odredila je danas Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije, koja je kaznila trenera Barselone dve utakmice suspenzije. To znači da će tim morati bez njega da juriša na pobede protiv Kadiza i Viljareala u naredna dva kola.

Izabrane vesti

Glavni sudija utakmice Cezar Soto je u izveštaju napisao da je Ćavija isključio zbog protesta u 70. minutu, jer je napustio tehnički prostor za trenere i verbalno napao četvrtog arbitra, a to mu nije bilo prvi put na utakmici. Posle toga, šef struke Barselone je ostao ispred svlačionice da sačeka sudije i da nastavi raspravu sa njima.

Dve utakmice kazne dobio je i Rafinja, koji je zaradio isključenje u 42. minutu utakmice. Prema propisima, u tački 121, stoji da igrač koji je napravio grub faul, a bez šanse da u tom momentu dođe do lopte, dobija automatski dva meča kazne.


tagovi

ĆaviBarselonaRafinja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara