Barsin treći napad na Vilijana

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.19. | 11:57

Čelsi odoleo u prethodna dva naleta

Dva puta ništa, možda treća bude sreća. Čelnici Barselone rešeni su da probaju još jednom da dovedu Vilijana iz Čelsija. Probali su letos – nisu uspeli, pa ni zimus, ali izgleda da ne prihvataju „ne“ plavaca kao konačan odgovor.

Poslednji put kada su Katalonci tražili Vilijana nudili su 63 miliona evra za obeštećenje, ali je Čelsi to glatko odbio.

Izabrane vesti

Postoji jedna dobra i jedna loša vest za Barselonu pred ovaj prelazni rok. Ona dobra je da Brazilcu ugovor sa Čelsijem ističe u junu 2020. godine, pa će ova „pijaca“ biti poslednji trenutak kada Englezi mogu da nešto opipljivije zarade od Vilijanove prodaje. Poznata je i čudna politika londonskog kluba da igračima starijim od 30 godina ne nudi baš tako lako nove ugovore, pogotov na duži rok, pa se vezisti otvaraju sva vrata za odlazak.

Ona loša vest je da Čelsi ima zabranu na kupovinu igrača odlukom FIFA i zbog toga mu nije u interesu da prodaje svoje najvrednije fudbalere, jer ne može da im pronađe zamene. Navodno su čelnici kluba čak saopštili igračima da ovog leta nijedan neće otići.

Ipak, kao što se Eden Azar nada selidbi u Real, tako i Vilijan kuje planove oko putovanja u Barselonu…

(FOTO: Reuters)


tagovi

Vilijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara