Barton: Nejmar je fudbalska Kim Kardašijan

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.09.18. | 11:44

Danas svi žele da navijaju samo za velike timove, za one koji pobeđuju. I moj sin je takav, želi da bude poput Mesija, Ronalda, Salaha... Ali definitivno ne kao Nejmar. To ime je u našoj kući zabranjeno izgovarati...

Nekada kontroverzni fudbaler Olimpika iz Marselja i mnogih engleskih klubova, a sada menadžer ostrvskog niželigaša Flitvud Tauna - Džoi Barton, propisno je izvređao Nejmara u intervjuu za francuski Ekip. On je kazao da prva zvezda Pari Sen Žermena nije fudbalski već marketinški fenomen, a sve posle razočaravajuće partije 26-godišnjeg Brazilca u porazu Svetaca od Liverpula pre nekoliko dana.
"Nejmar je Kim Kardašijan svetskog fudbala", izjavio je Barton, a onda obrazložio: "On nije nikakav fudbalski fenomen, nego proizvod dobrog marketinga"

Momak koga smo upamtili kao beskompromisnog borca godinama unazad govori kako je velika zabluda da Nejmar spada u grupu najboljih igrača sveta...
"Ne, on nije među najboljima na svetu. Pokazalo se to i na Mundijalu u Rusiji. Dečko nije na nivou Kristijana Ronalda i Lea Mesija. A ima još mnogo igrača koji su po kvalitetu ispred njega"

Izabrane vesti

Barton se dotakao još nekih tema, kao što je oprema PSŽ-a za ovu sezonu, na primer...
"PSŽ u Džordanovom dresu?! Pa molim vas, ljudi, to je košarkaški brend! A ovo je fudbalski klub"!

Džoi je govorio i o fudbalskoj kulturi koja je u krizi...
"Danas svi žele da navijaju samo za velike timove, za one koji pobeđuju. I moj sin je takav, želi da bude poput Mesija, Ronalda, Salaha... Ali definitivno ne kao Nejmar. To ime je u našoj kući zabranjeno izgovarati"

Započeo s Nejmarom, završio s Nejmarom

Džoi Barton baš ne voli Nejmara


tagovi

NejmarKim Kardašijan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara