Bata brani Stojkovića: Ne derite mu kožu, pokajao se...

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.09.18. | 15:07

„Svakome se desi da tresne i ostane živ“, dodao je trener crno-belih

Treće poluvreme derbija i dalje traje. I čuće se narednih dana. I dalje traje polemika da li je lopta prilikom šuta Ričmonda Boaćija prešla gol liniju. Priča se o odličnoj igri izabranika Zorana Mirkovića, kao i izjavi Vladimira Stojkovića da će se odreći srpskog pasoša zbog tretmana Partizana u 158. večitom derbiju.

Reprezentativni golman se potom pokajao, a danas ga je pokušao da ga odbrani i trener Mirković.
„Ja mislim da ne postoji čovek na svetu koji u nekom trenutku nije izgovorio nešto slično. To se i meni dešavalo, a pretpostavljam i vama. Što kaže naš narod, da tresne pa ostane živ. Stojke je ostao živ, izvinio se. Ne treba mu sad drati kožu. Čovek je rekao da je pogrešio i mislim da tu treba staviti tačku na stvari", rekao je Zoran Mirković.

Izabrane vesti

On je rekao da emotivni istup Vladimira Stojkovića pokazuje da su crno-beli jako želeli pobedu.
"Meni to pokazuje koliko su igrači želeli pobedu. On je iz nekog žala i naboja što smo primili gol, ako smo ga primili, rekao to. Ja bih stavio tu tačku, mada mi smo skloni da razapnemo ljude na krst. On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje".

I još jednom, verovatno poslednji put o golu Ričmonda Boaćija u derbiju.
Nijedan snimak me nije uverio ni da jeste ni da nije, svi su iz nekih nepovoljnih uglova, tako da ne bih polemisao i ne bih se mnogo vraćao na to. To je zatvorena knjiga. Ne treba više pričati o derbiju, idemo dalje, imamo meč protiv Kolubare, sve neka ide svojim tokom”, zaključio  je trener Partizana.

Foto: MN Press

 


tagovi

Vladimir StojkovićZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara