Bata Mirković: Nepoštenje ne stanuje u Humskoj, obratite se na drugu adresu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.11.18. | 13:47

Trener Partizana pred gostovanje u Lučanima više morao da govori o prošloj utakmici protiv Dinama...

Partizan u subotu (15.30) u okviru 18. kola domaće Superlige gostuje u Lučanima, a trener crno-belih Zoran Mirković prilikom poslednjeg obraćanja novinarima pred meč protiv Mladosti bio je primoran više da govori o prethodnoj utakmici sa Dinamom iz Vranja. 

U javnosti se digla velika prašina zbog najnovijih informacija da je taj susret pod lupom Etičke komije Fudbalskog saveza Srbije na zahtev iz Uefe, a sve posle najblaže rečeno čudnih reakcija Vranjanaca, koji su posle meča u Humskoj (6:0) optužili svog golmana Uroša Đurića da je namerno puštao golove, odnosno da je namestio utakmicu.   
"Ja bih samo poručio da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ako neko želi da se bavi tim stvarima, kojih evidentno ima, neka se obrati na drugu adresu", kazao je Mirković.  

Izabrane vesti

Na pitanje da li je ispratio izveštavanje medija povodom poslednjih dešavanja šef struke Partizana rekao je:
"Hteo ne hteo, čujem, vidim, gledam... A opet,. oko nekih stvari stoji zid ćutanja. Kad god je nešto sporno - tiče se Partizana. Eto, ta famozna utakmica od pre dve nedelje (Proleter - Radnički Niš), to izgleda višeg nikoga ne zanima".  

Iz Dinama su čak otvoreno pretili svom golmanu...
"Bilo je kod njih priče i pre utakmice da ako se izgubi ima da im lete glave svima. Tako im je rečeno... Neću više tim stvarima da se bavim. Već sam izgubio fokus. Imamo stvarno važnu utakmicu. A opet, šta tu čovek može da promeni?

Što se tiče utakmice protiv Mladosti Mirković je vrlo oprezan i podseća da je taj tim uzeo bod crno-belim u Humskoj na startu sezone. 
"Biće izuzetno teško. Jak protivnik, disciplinovan, iskusan. Prava takmičarska ekipa. Nekoliko godina su već u vrhu srpskog fudbala, imaju kostur tima dugo na okupu, a to je retkost kod nas. Odlično su vođeni". 

Mirković je upitan i da uporedi odnos snaga sada i pred finale kupa, koje su crno-beli dobili sa 2:1. 
"Ova utakmica se razlikuje od te. Ali pogledajte tu prvu utakmicu u prvenstvu... Znamo da su nam uzeli dva boda kod kuće. To je taj isti sastav, plus Odita. Ponavljam, čvrsta, takmičarska ekipa, biće teško sigurno". 

Prelazni rok se bliži, mnogi igrači Partizana pominju su kao želje evropskih klubova...
"Još nisam u prelaznom roku. Imamo još četiri utakmice do kraja i pokušavamo svu energiju da usmerimo ka terenu. A to što se neko zanima za naše igrače - to je logično. Sve su to momci koji imaju potencijal, igraju dobro i za klub i za svoje reprezentacije".  

Zdrvstveni bilten pred put u Lučane?
"Bilo je nekih problema sa rovitim igračima. Na osnovutoga ću odrediti sastav. Ali prvo da čujem izveštaj lekara", zaključio je Bata Mirković

Foto: MN Press


tagovi

Zoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara