Eden Azar u akciji
Eden Azar u akciji

Belgija drhti zbog Azara, selektor smiruje: Nije mu ništa...

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.06.18. | 08:30

Napadač Čelsija zbog povrede napustio meč sa Kostarikom dvadesetak minuta pre kraja

Ako je nešto sprečilo talentovanu generaciju Belgije poslednjih godina da iskaže svoj puni potencijal, to su bile povrede, pre svih "staklenog" kapitena Vensana Komapanija, zbog kojih je propuštao velika takmičenja. Iskusni defanzivac povređen je i uoči puta u Rusiju na Mundijal, a dok je njegov izostanak nadoknadiv, veći problem se stvorio oko Edena Azara, njegovog zamenika s trakom i verovatno najboljeg fudbalera ove selekcije.

Naime, Azar je sinoć napustio prijateljski meč sa Kostarikom vidno hramljući, dvadesetak minuta pre kraja, što je upalilo alarm u taboru Belgije.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Belgija prvak sveta - kvota 12,00

Uznemireni su posebno navijači koji se nadaju da neće opet povreda jednog od najboljih pokvariti ambiciozne planove koje imaju na prestojećem Svetskom prvenstvu. Azara Kostarikanci nisu poštedeli, očekivano, dušu im je vadio u pojedinim trenucima utakmice u Briselu svojim vragolijama i driblinzima, a konstantni udarci koje je trpeo po nogama uticali su na selektora Martineza da ga izvede iz igre.

MOZZART KVOTE
Azar najbolji strelac na Mundijalu - kvota 40,00

Ipak, španski stručnjak na klupi Belgije umiruje naciju.
"Imao je bolove u nozi, nekoliko modrica, pa smo ga izvukli iz predostrožnosti. Nema razloga za brigu", poručio je selektor Belgije.

Ako tako Martinez kaže, onda verovatno i nema razloga za sumnju. Opšte je poznato koliki je uticaj napadača Čelsija na igru Crvenih đavola i koliko bi njegov potencijalni izostanak zbog povrede otežao Belgijancima nadmetanje u grupi G sa Engleskom, Tunisom i Panamom.

Foto: Action Images 


tagovi

Rusija2018Eden AzarRoberto MartinezFudbalska reprezentacija Belgije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara