Belgijanci nudili 2.000.000 evra za Pešića

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.07.18. | 09:01

Ipak, Arapi su bili mnogo izdašniji

Crvena zvezda je krenula put Baltika, a Aleksandar Pešić put Arabijskog poluostrva. Godinu dana posle transfera iz Tuluza, popularni Šilja se sa potpuno drugačijim fudbalskim pedigreom seli u Saudijsku Arabiju. A mogao je i u Belgiju...

Pre nego što su Crvena zvazda i pešić prihvatili ponudu saudijskog Al Itihada iz Džede, za rođenog Nišliju se interesovao Standard iz Liježa. Belgijanci su bili ozbiljno zagrizli, ali nisu mogli finansijski da isprate ono što su Arapi ponudili. Standard je spremio ponudu od 2.000.000 evra za Crvenu zvezdu koja nije zadovoljila apetite srpskog šampiona. Možda bi za Pešića iz sportskog ugla bilo bolje da se preselio u Belgiju nego u Saudijsku Arabiju gde će fudbalski biti zaboravljen, ali ponuda Al itihada je za njega i Crvenu zvezdu je bila daleko isplativija.

Izabrane vesti

Zvezda je na poečtku prelaznog roka odredila 3.000.000 evra kao minimalnu granicu za prodaju Pešića, a na kraju su se pojavili Arapi koji su za 1.200.000 premapšili tu granicu i dobili prvog strelca Superlige.

(FOTO: MN Pres)


tagovi

Aleksandar Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara