Belgijo, otkrij nam recept

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 09:33

Ekipa Roberta Martineza poslednju mundijalsku proveru obavlja protiv Kostarike, koja će SP otvoriti utakmicom protiv Srbije

Belgija, jedan od favorita za najviši plasman na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa svog Kralj Boduena iz Brisela kreće po slavu na istok Evrope, a rival joj je protivnik Srbije u Grupi E, selekcija Kostarike. Belgijanci su uoči poslednje mundijalske provere počistili Egipat (3:0), za razliku od Kostarike, koja je pružila otpor Englezima, ali je na kraju lagano poražena (2:0).

Kostarikanci koji SP otvaraju utakmicom protiv Srbije nagovestili su trijumfom nad Severnom Irskom od 3:0 da bi mogli da pomrse račune Orlovima i Švajcarcima (Brazil će gotovo sigurno sa prvog mesta u drugi krug) u grupi, posebno nakon serije neuspeha u postkvalifikacijskom ciklusu. Ipak, posle Engleske teško da imaju čemu da se nadaju i u ovoj proveri, s obzirom da je Belgija prejaka i sigurno će želeti da se vatrometom golova oprosti od svoje publike.

Izabrane vesti

Ekipa Roberta Martineza izgubila je samo jedan meč u dosadašnjem ciklusu i to debitantski okršaj protiv Španije u septembru 2016. godine, posle kojeg su zaređali 12 pobeda i pet remija. Odoleli su protiv Portugalije prošlog vikenda, kada su odigrali tvrdu utakmicu bez golova, ali to ovoga puta teško da će biti slučaj, jer je Kostarika ipak malo ranjivija.

Kec se na ovom meču nameće kao logičan tip, a može lako da se desi da Kostarikanci uspeju da daju gol, posebno iz prekida gde su vrlo opasni što se videlo i protiv Severne Irske.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 6616 MPR Belgium - Costa Rica kmb 1&gg 3,15
Ukupna kvota3,15

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Ponedeljak
15.00: (4,10) Južna Koreja (3,10) Senegal (2,05)
20.45: (1,25) Belgija (5,80) Kostarika (12,0)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Fudbalska reprezentacija Belgijereprezentacija Kostarikesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara