Belorusija u Diviziji C sa gol-razlikom 10:0 (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.11.18. | 20:01

Selekcija Igora Krijušenka u poslednjoj utakmici u grupi 2 savladala je San Marino na gostovanju u Seravaleu rezultatom 2:0

Ako ništa drugo, ovakav format Lige nacija pružio je mogućnost mnogim selekcijama da izađu iz ogromne senke i osete šta znači, ne samo pobeđivati, već i napredovati u plasmanu. To je učinila selekcija Belorusije, koja je promociju u Diviziju C obezbedila sa 14 osvojenih bodova iz šest mečeva i fantastičnom gol-razlikom 10:0.

Selekcija Igora Krijušenka u poslednjoj utakmici u grupi 2 savladala je San Marino na gostovanju u Seravaleu rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Stanislav Dragun i Anton Saroka. Belorusima je ovo bilo četvrto slavlje, uz dva remija protiv Moldavije bez golova.

Izabrane vesti

Dragun je jedan od junaka Belorusije u ovom takmičenju, s obzirom da je postigao četiri golova u ovom takmičenju. U ovoj diviziji više pogodaka od njega postigao je samo Jermen Movsisjan (pet golova).

Luksemburžani su se nadali nekakvom čudu u San Marinu, ali im ni ono ne bi bilo dovoljno, s obzirom da su večeras remizirali u gostima sa Moldavijom (1:1).

Domaćin je poveo na početku drugog poluvremena golom Radua Ginsarija sa bele tačke, dok je konačan rezultat postavio Stefano Bensi u 70. minutu utakmice.

DIVIZIJA D:

Moldavija - Luksemburg 1:1 (0:0)
/Ginsari 58pen - Bensi 70/

San Marino - Belorusija 0:2 (0:1)
/Dragun 8, Saroka 52/

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara