Ben: Igram, dajem golove, još titulu da osvojim

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 15:29

„Zbog ovog sam došao u Zvezdu“, ističe napadač sa Komorskih Ostrva

Osam utakmica - četiri gola. To je učinak El Fardu Bena u dresu Crvene zvezde. Napadač sa Komorskih Ostrva promašio je mnogo prilika na Čairu, ali je posle divne asistencije Pešića pogodio mrežu Mladena Živkovića. I potvrdio trijumf crveno-belih.
„Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovde, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna. Svi smo ovde sa istim ciljem, da postanemo šampioni. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobedimo Čukarički“, rekao je Ben.

Izabranici Vladana Milojevića u odličnom raspoloženju, nakon pobede u Nišu, dočekuju treći meč u plej-ofu.
„Bilo je izuzetno važno da pobedimo u Nišu nakon euforije i trijumfa u derbiju da nastavimo pobednički niz. Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu, iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabeležio asistenciju“.

Izabrane vesti

Kod Benovog pogotka na utakmici sa Radničkim odličnu loptu uputio mu je Pešić.
„Sada već imamo malo duži staž igranja zajedno, naučili smo kako ko funkcioniše na terenu i odlično se razumemo. Takođe pomažemo jedan drugom, podržavamo se međusobno i to je veoma važno. Svi se zajedno trudimo da igramo sve bolje i bolje. Siguran sam da timski rad dovodi do rezultata“, poručio je Ben.


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara