Ben priželjkuje bolju efikasnost u revanšu: Da iskoristimo šanse koje stvorimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.07.18. | 13:37

„Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal...“, rekao je tamnoputi fudbaler

Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben nije uspeo da iskoristi najzrelije prilike u prvoj utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Spartaksa, ali se nada da će biti efikasniji u revanšu, kao uostalom i cela ekipa.

Crveno-beli su odigrali bez golova u prvoj utakmic, pa u utorak (20.30) na stadionu Rajko Mitić moraju da budu maksimalno oprezni i koncentrisani, kako ne bi zakomplikovali plasman u narednu fazu takmičenja.
„Imali smo svoje šanse na prvom meču protiv Spartaksa i svesni smo da ćemo u revanšu morati da se pokažemo u boljem svetlu i da iskoristimo prilike koje stvorimo. Znamo da u ovakvoj vrsti utakmica mora da postignemo pogodak. Žao mi je što nisam iskoristio iskoristio priliku u Rigi da zatresem mrežu golmana Spartaksa, imao sam jako dobru priliku, kao i nekoliko mojih saigrača. To je fudbal, daćemo sve od sebe da u revanšu budemo bolji”, rekao je Ben.

Izabrane vesti

Zvezdin krilni napadač veruje da će se na revanš meču sa Spartaksom isplatiti naporan rad koji je prethodio početku sezone.
„U pripremnom periodu smo odlično radili i pobeđivali smo jake protivnike na prijateljskim mečevima. Znači nam za samopouzdanje mnogo to što smo pobedili na svih šest mečeva u tom periodu, ali takmičarske utakmice su mnogo teže. Znamo da neće biti lako u utorak, znamo da moramo da damo sve od sebe kako bismo pobedili. Za nas je najbolje da se držimo zajedno, podržavamo jedni druge i kada u takvom raspoloženju izađemo na teren uopšte ne sumnjam u pobedu”.

Gosti praktično nemaju čime da iznenade crveno-bele.
„Oni će doći ovde sa ciljem da ne prime gol i da pokušaju da nas ugroze iz kontranapada. Ne očekujem mnogo drugačiju utakmicu što se tiče našeg protivnika od onog što smo videli u Letoniji. Naša prednost je što se sada igra u Beogradu, na našem terenu koji odlično poznajemo i koji je veći i bolji za igru”.

Crvenu zvezdu su u ovom prelaznom roku pojačala osmorica novih fudbalera.
„Ove sezone imamo dosta novih igrača i zato nam svaki trening znači kako bismo se što bolje upoznali i razumeli jedni druge na terenu. Oni nam mnogo pomažu, zaista su u pitanju fantastični fudbaleri. Siguran sam da će sve svoje kvalitete pokazati na terenu”.

Očekuje se i značajna podrška publike na najvećem srpskom stadionu.
„Navijači imaju veliki udeo u svakoj našoj pobedi, oni su nam zaista jako važni. Prošle sezone su nas nosili di proleća u Evropi i do šampionske titule. Pozvao bih ovom prilikom sve naše pristalice da dođu da nas podrže u prvom meču na Marakani u novoj sezoni, sa nijima uvek možemo do pobede”, poručio je Ben, koji bi u odsustvu lakše povređenog Stojiljkovića trebalo da zauzme mesto klasičnog napadača revanšu.

Foto: Star Sport


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara