Antonio Silva (©Reuters)
Antonio Silva (©Reuters)

Benfika krenula po treću “stotku": Odbijeno Čelsijevih 60.000.000 za Antonija Silvu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.01.24. | 14:46

Zovu i Junajted i Liverpul, u Lisabonu tvrde pazar

Najbolji trgovci Evrope već deceniju i duže. Zarađivali su na desetine miliona i pre 13 godina kada su za godinu dana prodali Anhela Di Mariju, Davida Luiza i Ramireša, kasnije povisili ulog i dva puta prebacili magičnu “stotku” sa Žoaom Feliksom i Encom Fernandezom, a sada žele da to učine i treći put. Sa Antoniom Silvom.

nije tajna da je reč o jednom od najtalentovanijih štopera Evrope, a lisabonski Orlovi su majstori kada treba da pokrenu licitaciju i time dodatno podignu cenu. Odavno se zna da Mančester junajted skautira 20-godišnjeg igrača zbog toga što nije siguran da može da se dugoročno pouzda u Rafaela Varana i Harija Megvajera, onda se navodno u priču umešao i Liverpul, a na kraju je prvi potegao – Čelsi.

Izabrane vesti

Londonski Plavci nisu zadovoljni utiskom koji su ostavila skorašnja pojačanja Aksel Disasi i Benoa Batijašil, dok će Tijago Silva u 2024. godini proslaviti 40. rođendan. Zato je Čelsi krenuo jako po Silvu i na Luž poslao ponudu od 60.000.000 evra i Armando Broja u paketu.

Benfika je odgovorila – odrečno! U Lisabounu se nadaju da će im ovako žestoka konkurencija omogućiti da za Silvu izvuku svih 100.000.000 evra koliko iznosi i izlazna klauzula u ugovoru sada već standardnog reprezentativca Portugalije.

Iako mu je tek 20 godina, Silva je za prvi tim Benfike odigrao već 67 utakmica, usput postigao šest golova. Ugovor mu ističe tek 2027. što njegovom klubu pruža luksuz da tvrdi pazar.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Antonio SilvaBenfikaČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara