Besplatno na Zvezdinu proslavu titule

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 13:52

Meč protiv Čukaričkog je na programu 25. maja od 19 časova

Velika utakmica u Loznici protiv Vojvodine i šansa da se osvoji još jedan trofej Kupa, a potom šampionska fešta. To je raspored časova za sledeću sedmicu za igrače i stručni štab Crvene zvezde.

Nadaju se na Marakani da će utakmicu sa Čukaričkim, koja je na programu 25. maja u 19 časova, ispratiti veliki broj navijača. Odnosno da će ceremoniji dodele pehara Aleksandru Dragoviću prisustvovati bar 40 hiljada ljudi.

Izabrane vesti

Upravo zbog toga čelnici Crvene zvezde su odlučili da ulaz na meč 37. kola Mozzart Bet Superlige bude besplatan.

“Priliku da pozdrave šampione svi zvezdaši će imati 25. maja od 19 časova, kada će odlukom kluba kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene za sve Zvezdine navijače. Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba. Crvena zvezda je nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu. Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu”, stoji u saopštenju crveno-belih.




tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara