Betis ponudio 10.000.000 evra za Sebaljosa, Real traži više...

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.12.21. | 23:03

Bilo bi to veliko pojačanje za ekipu Manuela Pelegrinija

Betis želi da vrati Danija Sebaljosa na Benito Viljamarin posle skoro pet godina odsustva, pa je zbog toga klub iz Sevilje krenuo u više nego aktivne pregovore sa Kraljevskim klubom.

Prema izveštajima sa fudbalskog tržišta, Betis je Real Madridu ponudio 10.000.000 evra obeštećenja i bonuse, ali u glavnom gradu Španije za svog vezistu traže 15.000.000 evra, iako Sebaljos ove sezone nije ni bio u konkurenciji za ekipu. Razlog za to je bila povreda zgloba, koju je zadobio na Olimpijskim igrama, ali očigledno je Anćeloti već oformio konstrukciju tima bez njega, pa verovatno ne ne bi imao ništa protiv da napusti Santijago Bernabeu.

Izabrane vesti

Sebaljos je u Real stigao upravo iz Betisa, koji je od te prodaje inkasirao 16.500.000 evra, i do sada je sakupio 56 nastupa za Madriđane u svim takmičenjima. U prethodne dve sezone bio je na pozajmici u Arsenalu, gde je sakupio 77 mečeva u dresu Tobdžija.

Betisu izuzetno ide ove sezone u Prvenstvu, pa je jasno da će ekipi Manuela Pelegrinija biti neophodan još veći fond igrača, kako bi uspeo da se zadrži na samom vrhu tabele. Sebaljos bi bio idealno pojačanje, s obzirom da se radi o igraču koji u ovom slučaju na bi imao nikakve probleme sa privikavanjem na novu sredinu.

Pored toga, čini se i da je neugodna povreda zgloba prošlost, što potvrđuje i činjenica, da je igrač bio na klupi za rezervne igrače u nedavnom meču sa Kadizom u Madridu.


tagovi

Dani SebaljosZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara