Bio pet meseci u zatvoru, izašao, pa danas potpisao za tim iz Primere!

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.07.18. | 17:29

Luda priča Rubena Semeda

Jedna od interesantnijih priča ovog prelaznog roka je život i priča Rubena Semeda. Ovaj portugalski fudbaler je danas otišao na pozajmicu iz Viljareala u Uesku koja će naredne sezone igrati u Primeri. I tu ništa ne bi bilo čudno da upravo nije pušten da izađe iz zatvora posle skoro pet meseci?!

On je platio kauciju od 30.000 evra i tako je dobio izlazak na slobodu. Optužen je za različita razbojstva kao što su oružana pljačka, kidnapovanje pa čak i pokušaj ubistva! Semedo je 20. februara navodno vezao i mučio čoveka u njegovoj kući kako bi mogao da ga opljačka. Sada po izlasku iz zatvora ne sme da priđe pomenutoj žrtvi na 300 metara udaljenosti i mora svake nedelje da se "čekira" u policijskoj stanici.

Izabrane vesti

Čim je dospeo u zatvor, Semedu je prestala da stiže plata iz Viljareala. Pre toga je dva puta još hapšen. Koliko je Semedo komplikovana ličnost, hajde tako da to definišemo, govori činjenica da je ranije ove godine u noćnom klubu u Valensiji udario čoveka po glavi staklenom flašom. Semedo je došao u Viljareal iz Sportinga za 14.000.000 evra, ali je igrao samo četiri meča zbog brojnih povreda.

Sve ovo nije smetalo Ueski da dovede Semeda na pozajmicu uz poruku da je "dobar u vazdušnim duelima, da je agilan i da dobro čita igru".

Ko je pratio mladu reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj prošle godine mogao je da vidi koliko je Semedo dobar igrač i koliko je zapravo opasan kada ode u tuđi šesnaesterac na skok. Ima fantastičan osećaj i za skok u defanzivi, ali i da udari loptu i pošalje je u tuđu mrežu. Nije slučajno plaćen 14.000.000 evra. Viljareal ne daje svaki dan toliki novac. Šta više...

Ali, očigledno mora još nešto da se gleda kada se dovode igrači, ne samo fudbalsko znanje.

Ueska ga je dovela na pozajmicu, spremna je na rizik. Videćemo da li će joj se to isplatiti. Semedo je početkom ove sedmice izašao iz zatvora, u njemu je bio od 22. februara, a već danas je potpisao za novi klub.

Eto, i to je moguće. Videćemo u kakvoj će biti formi naredne sezone kada će nastupati u Primeri u koju se Ueska vratila.

Odnosno - da li je radio sklekove...

Foto: Action images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara