Komentari na vest

Bišćan dobio podršku pa otkaz

c

carevi

pre 9 meseci

uzeli isto vece trenera Rijeke ( imao otkupnu klauzulu 100 000 e tj.sest plata ) i Rijeka bez trenera pred zadnje kolo play offa protiv Lila.

Golubar

pre 9 meseci

Koliko god osporavan bio i bio lopov, onakav i ovakav Mamic je institucija bez koga Dinamo polako ali sigurno ide u rikverc.
K

Koan

pre 9 meseci

Mamića osporavaju samo potomci obožavalaca socijalističkog samoupravljanja,koji bi, onako nesposobni, da se pitaju za sve. Toliko su nesposobni da su ljuti na same sebe što nisu u mogućnosti da "kraduckaju" pa svakog optužuju za ono što bi bili da su "sposobni"
U

Uči se u manjem klubu..

pre 9 meseci

Realno bi bilo da je sam dao ostavku poslije Atine.Da je "ukrao" bar dva minuta sa izmjenama,prošli bi dalje.Almeida je sa pet svježih igrača krenuo u juriš protiv deset umornih i uspio.
F

Fejkir

pre 9 meseci

Novi trener je Jakirović. Službeno potvrđeno na stranici Dinama.
a

ante081

pre 9 meseci

Hvala bogu da je osao.
n

nidza1981

pre 9 meseci

jos uzimaju plodove koje im je doneo Mamic, za dve godine od blata ima da ga prave, vec se ove godine oseca koliko im je tesko da dobiju novac koji su pre kao od sale dobijali i da dovedu koga hoce...
g

gost098

pre 9 meseci

Može Dinamo i sada dovesti koga hoće ali ne želi plačati ono što je plaćao Mamić. Kačavenda je bio dogovoren prošle godine,Jakirović isto tako,Barišić iz Osijeka,Bečiragić iz čini mi se Zuricha, i onda je došla nova uprava i rekla "to ništa ne valja,mi možemo bolje" bolje znači da su fulali sve,doveli nikoga, a pokušavaj da ponove sve Mamićeve transfere,Kačavenda je mogao doći za 2-3,sada im ipak valja pa če ga platiti 4,Barišić je otplovio za 4 u inozemstvo iako je već bio dogovoren za 2 u Dinamo,Bečiragić odlepršao,sada su doveli Jakirovića ipak im i on valja. Znači ima novaca ali nema znanja. E to je ono što Maminjo ima. Znao je prepoznati igrača. Ovi nemaju pojma.