Bitni dani za Dušana Vlahovića: Prva postava Fiorentine, pa Serija B?

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.12.18. | 11:53

Mladi Srbin bi mogao u januaru da promeni klub

Kriza u Fiorentini je očigledna, nešto mora da se menja. Pobeda se čeka još od septembra, a pobeda u gostima od poečtrka sezone. Trener Stefano Pioli je siguran za sada, ali ako se nešto ne poboljša, i njegova pozicija će biti upitna.

U nedelju Viola gostuje Sasuolu, a u sklopu mogućih promena se najavljuje i Dušan Vlahović. Mladi srpski napadač je do sada tri put ulazio sa klupe u Seriji A i sakupio 13 minuta na terenu, ali bi u nedelju mogao da dobije šansu koju je čekao.

Izabrane vesti

Italijanski mediji javaljaju da je Vlahović jedna od opcija za prvu postavu Viole na Mapei stadionu. Ofanzivci Pjaca, Žerson i Miralas su razočarali i nisu se pokazali, a ništa bolji nije ni i iskusni Tero, tako da je sav teret pao na Kjezu i Simeonea. S obzirom da Pioli igra sa trojicom napadača, očekuje se da Vlahović dobije šansu u špicu uz Kjezu i Simeonea.

Ipak, to ne znači da ga čeka redovna minutaža u Firenci. Italijanski mediji javljaju da bi Vlahović u drugom delu sezone mogao da ode na pozajmicu. Mladog Srbina želi drugoligaš Ćitadela. Klub iz Veneta se nalazi na trećoj poziciji u Seriji B, ali ima probleme sa realizacijom. Postigli su samo 17 golova na 13 mečeva i ako žele da ostanu u trci za visok plasman, potrebna su im pojačanja u ofanzivi. Veruju da bi Vlahović mogao da bude pogodak i da bi korist bila obostrana. Oni se nadaju golovima, a Vlahović bi dobio redovniju minutažu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara