Bivši napadač Liverpula: Videće Votford šta nam je Zvezda uradila

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.11.18. | 16:37

"Mogla bi ta utakmica da bude prava kora od banane", kaže Džon Oldridž

Jedan od bivših fudbalera Liverpula, Džon Oldridž, komentarisao je utakmicu Liverpula i Votforda koja se igra ovog vikenda na Vikaridž Roudu. Redsi su nepobeđeni na 12 mečeva ove sezone u Premijer ligi.

Ipak, Oldridž je podsetio na meč Liverpula u Beogradu i istakao da bi ovaj duel mogao da bude onaj na kom Redsi mogu da se okliznu.
"Ovo je prava kora od banane za Liverpul. Votford je imao pristojan start sezone, a videće i šta nam je Crvena zvezda uradila pre par sedmica", napisao je Oldridž u kolumni za Liverpul Eho.

Izabrane vesti

Nastavio je Oldridž da opisuje duel Stršljenova i Liverpula i nije propustio šansu da opet pomene utakmicu odigranu na Marakani.
"Moramo da idemo tamo i da se borimo. Votford će uraditi isto to. Moramo da budemo spremni za pravu bitku i da izdržimo fizičke napore mnogo bolje nego u Srbiji. Votford ima visoke igrače, jak je tim i probaće da nas nadjača. Ne smemo da dozvolimo da se to dogodi. Imali smo sjajan start sezone, ali ovaj period je apsolutno krucijalan", rekao je Oldridž.

Liverpul posle 12 odigranih kola u Premijer ligi ima 30 osvojenih bodova, dva manje od Mančester Sitija.

Duel između Votforda i Liverpula igra se u subotu 24. novembra od 16 časova.

Foto: Reuters


tagovi

Džon Oldridž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara