Nikola Milenković
Nikola Milenković

Bleki Milenković X6 - Španci nude 30.000.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 10:38

Javlja Korijere delo sport

Načekao se dok je stigla prilika da debituje, ali od prvog minuta na terenu Nikola Milenković pokazuje da je Fjorentina napravila pravi potez kada je izdvojila 5.100.000 evra kako bi supertalentovanog štopera dovela iz Partizana u Seriju A. Štaviše, ne da je dobar potez, nego je možda i genijalan, pošto bi uskoro mogla da investiciju šestostruko naplati!

Ugledni Korijere delo sport u današnjem izdanju piše da je Milenković već privukao pažnju neimenovanih španskih klubova, ali možemo samo da pretpostavimo onih iz vrha tabele, pošto rimski list govori o spremnosti da se na ime obeštećenja Violi uplati čak 30.000.000 evra! Dakle, šest puta više no što ga je klub iz Firence platio.

Izabrane vesti

Ponavljamo, ime kluba se ne pominje, ali u Primeri je objektivno samo nekoliko klubova koji bi dali toliki novac za štopera. Real i Barselona naravno, Atletiko sigurno, možda i Valensija. Sevilja već teško, bar kada je defanzivac u pitanju. A tek da podsetimo, Atletiko je imao više nego dobra iskustva sa još jednim Fjorentininim štoperom Stevanom Savićem, takođe bivšim igračem Partizana.

Milenković je ove sezone odigrao tek 11 ligaških utakmica za Fjorentinu, ali otkako je debitovao praktično je postao standardan prvotimac. Bilo da igra štopera, bilo desnog beka.

Pitanje je samo da li će Viola hteti da ga tako brzo pusti da raširi krila.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara