(©Reuters)
(©Reuters)

Bojan Krkić je slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.12.22. | 13:19

Rastao se sa Kobeom

Dok Srbija osluškuje informacije iz Španije oko toga da li je Stefan Bajčetić voljan da igra za reprezentaciju otadžbine, stigla je vest oko drugog igrača oko kojeg je ista dilema važila pre desetak godina.

Tada je Fudbalski savez Srbije vodio veliku borbu da nagovori Bojana Krkića da obuče dres Orlova, ali nije uspeo. Momak koji je rođen u Španiji rešio je da igra za domovinu, međutim, odigrao je tek jednu utakmicu i više nije dobijao pozive.

Izabrane vesti

Ko zna da li bi bolje prošao da se opredelio za Srbiju, na kraju je ispalo da ni Srbija nije mnogo izgubila što je nije odabrao.

A, danas je Krkić postao slobodan igrač na fudbalskom tržištu pošto se rastao sa Visel Kobeom. Španskom igraču je istekao ugovor sa japanskim klubom, a novi mu nije ponuđen. Glavni razlog je povreda meniskusa koju je zadobio u julu i nakon koje do danas više nije igrao. Pre toga Bojan je skupio 20 utakmica za Kobe u kojima je upisao tri asistencije, a nije postigao ni gol.

Pre izleta u Japan Bojan Krkić je igrao za kanadski Montreal, engleski Stouk, nemački Majnc, španske Alaves i Barselonu, u kojoj je ponikao, te za Romu, Milan i holandski Ajaks.


tagovi

Bojan KrkićVisel Kobe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara