Mesi (© AFP)
Mesi (© AFP)

Bolje čovek s dušom nego vanzemaljac bez emocija

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.03.22. | 17:11

Di Kanio opravdava zvižduke Mesiju

Oštrica kritike ka najvećim zvezdama. Pošteđen je Kilijan Mbape, jer makar nešto konkretno doprinosi, dok Lionel Mesi i Nejmar deluju kao da im se baš i ne igra fudbal, zbog čega su ih tokom susreta sa Borodoom navijači Pari Sen Žermena počastili zvižducma.

Opravdanim, pre svega zbog izdanja u revanšu osmine finala Lige šampiona, kad su se na travi stadiona „Santjago Bernabeu“ ponašali kao da su na korzou. Zato im i dalje bruji u ušima usled nezadovoljstva publike ispoljenog na nedeljnom susretu Lige 1.

Izabrane vesti

Kritikama na račun Južnoamerikanaca pridružio se i jedan Italijan. Paolo di Kanio kaže da bi i on zviždao Mesiju i Nejmaru da se našao u prilici.

Mesi je teren napustio češkajući se po glavi, bez pokazivanja emocija. Pre mi se dopada način na koji reguje Kristijano Ronaldo. Kad je saznao da postoji mogućnost da bude rezerva protiv Mančester Sitija otišao je u Portugal, malo se odmorio, onda se vratio svež i postigao het-trik protiv Totenhema. Više volim čoveka s dušom, nego vanzemaljca bez emocija“, slikovit je nekadašnji član Lacija, Milana, Juventusa, Napolija, Vest Hema, Čarltona...

Nekadašnjeg špica i posebno iritira način na koji se Mesi ponaša otkako je stigao na Park prinčeva iz Barselone.

Mesi je pokazao ograničenja svoje ličnosti. Naravno da će mu publika zviždati. Hiljade navijačla ga je dočekalo, sanjalo o njemu, ali Leovo ponašanje je neprihvatljivo“.

Kad je „potkačio“ jednog od najboljih fudbalera u istoriji, razumljivo je što nije štedeo Nejmara.

On je još gori od Mesija. Ništa posebno nije uradio, a nedavno je reako kako želi da ide u MLS na tri meseca, da se odmori. Čoveče, poštuj ove ljude koji te plaćaju. Mora da postoji problem“ , dopunio je Di Kanio.

 


tagovi

Lionel MesiPaolo Di KanioNejmar

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara