Bolonja udara Inter kada god stigne: Opet taj Džošua Zirkze! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 23:40

Bolonja došla do produžetka na Meaci, potom i velikog preokreta – 2:1

Jednom može da bude slučajno, ali drugi put... To već nikako nije sigurno. Vođena autoritativnom rukom Tijaga Mote, Bolonja je postala Interov Armagedon ove jeseni. U prvenstvu se vratila posle dva gola prednosti vicešampiona Italije, dok je u Kupu napravila prvorazrednu senzaciju.

Gledajući 90 minuta na stadionu Đuzepe Meaca Inter je možda zaslužio prolaz. Bolonja se oslonila na strogu defanzivu, živela na rukavicama odličnog Federika Ravelija, a potom se na volšeban način vratila. Ponovo je, kao u prvenstvenom okršaju, junak bio Džošua Zirkze. On je magičnim pasom u 116. minutu napravio razliku, poslao loptu ispod zemlje ka Ndoju za konačnih – 1:2 (posle 90 minuta bilo je 0:0).

Izabrane vesti

Neverovatna stvar se desila Interu. Uništavao ih je 90 minuta sjajni golman Bolonje Ravalja. Odbranio je i jedanesterac Lautaru Martinezu, skidao zicere. Nije mogao da bude svemoguć, pošto je konačno popustio u trećem minutu produžetka. Tada je Karlos Augusto iskoristio centaršut Dimarka i zakucao loptu u mrežu.

Bolonja je bila na konopcima. Nije imala ofanzivnu ideju čitav meč, ali je onda napravila pravu transformaciju.

Imali su sreću gosti u 103. minutu. Mada je bilo i do znanja Zirkezea.Iz gotovo izgubljene situacije, odigrao je povratan pas ka Beukemeu. Čekao se novi udarac Intera, ali je onda usledila još jedna magija Zirkzea.

KUP ITALIJE - OSMINA FINALA

Utorak

Napoli - Frozinone 0:4 (0:0)

/Barenečea 66, Kaso 70, Šedira 90+1, Harui 90+5/

Sreda

Inter - Bolonja 0:0, posle produžetaka 1:2

/Augusto 92 - Beukema 112, Ndoje 116/


tagovi

Džošua Zirkze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara