Duel Aleksa Baptiste i Bena Vitfilda (©Reuters)
Duel Aleksa Baptiste i Bena Vitfilda (©Reuters)

Bolton je dva ranga ispred Stokporta, ali u FA kupu iznenađenja su česta

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 10:57

Promo kvota u Mozzartu na pobedu gostiju – 2,20

Sreda je siromašan fudbalski dan. Tek su završene reprezentativne akcije, a pred standardno bogat vikend, danas je na programu meč na Ostrvu. U ponovljenom meču prve runde FA kupa, Stokport večeras (20.45) dočekuje Bolton. Čak dva ranga takmičenja u Engleskoj su između ovih timova. Nekadašnji premijerligaš je posle nekoliko loših sezona izborio plasman u Ligu 1, treći rang, dok je domaćin u petoj ligi.

20.45: (3,15) Stokport (3,25) Bolton (2,20)

Izabrane vesti

U prvom meču u Boltonu bilo je 2:2. Sva četiri gola pala su u prvom poluvremenu. Stokport je poveo pogotkom Kinglija, da bi Dojl i Kačunga preokrenuli rezultat. U poslednjim trenucima prvog poluvremena, Vitfild je izjednačio, za konačnih 2:2.

Bolton ima skroman početak sezone u trećoj ligi. Trenutno je 12. a posle nekoliko sušnih kola za vikend je slomljen otpor Kruva (2:0). Stokport je na sredini tabele u petom rangu, a u poslednje dve utakmice je osvojo četiri boda.

Najbolji strelac Boltona ove sezone je krilni napadalč Oladapo Afolajan sa sedam golova, dok je četiri delo Džoša Šejena. Kiran Li je sa četiri asitencije najbolji paker. U timu Stokporta najefikasniji ove sezone je napadač Pedi Meden, strelac četiri pogotka.

Najstarije takmičenje na svetu je poznato po čestim iznenađenjima, pa ni razlika od dva ranga ne mora ništa da znači. Osim utakmice ove sezone u prvom kolu FA kupu, ova dva tima su igrali poslednji put pre 19 godina. Tada je Bolton slavio protiv Stokporta u gostima sa 4:1.

FA KUP – PONOVLJENI MEČ 1. KOLA

Sreda

20.45: (3,15) Stokport (3,25) Bolton (2,20)

***kvote su podložne promenama


tagovi

FA kupStokport KauntiStokportBolton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara