Komentari na vest

Bomba sa Ostrva: Siti dogovorio Halanda, daće mu više od 30.000.00 evra svake godine

C

Crvenocrni

pre oko 2 godine

Nemam pojma,ovaj mi ne ide nekako uz Pepa i ne uklapa mi se u njihov stil igre.Uz Siti mi više ide Mbape i tako ti tehnički potkovani igrači,a ovaj mi ide uz Atletiko Madrid npr ili Juventus.
G

Gaizka

pre oko 2 godine

Normalno da će da traže provizije kada su bili dovoljno pametni da ubace Dortmundu klauzulu od 75 miliona. Za te novce se danas dovodi štoper poput Megvajera, Diasa, Pau Toresa, De Lighta, Kulibalija.. Da nema te klauzule Dortmund bi za Halanda tražio izmedju 120 i 150 miliona, a razlika izmedju 75 miliona kolika je klauzula i Halandove realne cene su upravo te provizije koje će ići menadžeru i ocu.
A

Artur2

pre oko 2 godine

Za 100miliona Halanda i Huliana Alvareza..nevjerovatno,kakav bingo..2 mlada napadaca na koje ce za par god kad budu prodavaoi uvjek mogu uzeti duplo

bojke

pre oko 2 godine

Pa nije bas, za Halanda treba 75 mil za klauzulu, 30 za oca i vrv oko 30 za Rajolu, to je vec 130 mil samo za Halanda. A i ovaj drugi sigurno ima razne klauzule koje ce dodatno biti otkrivene kao kod svih juznoamerikanaca koji dolaze u top klub iz klubova iz juzne amerike
G

Gost123

pre oko 2 godine

Pitanje je kako ce se snaci u sitiju, nema on tehniku za siti koja je itekako potrebna. Timovi protiv sitija igraju defanzivno, nece biti ni blizu prostora kao sto je bilo u njemackoj
G

Gost2509999999999999999

pre oko 2 godine

nisam siguran koliko je ovo dobro, bundesliga je jako specifična i top igrači koji su dokazani tamo jako često propadnu u Engleskoj. Osim Gundogana svi ostali koji su trebali biti top su zakazali. Balak nista posebo u čelziju, Šindji Kagava se raspao u Unitedu, Werner ne zna gde bije a davao je u Lajpcigu 40-50 u sezoni, o Sanču ne znam ni da li da pričam. Činjenica je da je Haland talentovan ali isto tako je činjenica da dolazi iz lige gde se odbrana ne igra. Podložan je povredama i svakako ne zaslužuje toliki novac. Da sam ja de brujne asistirao bih samo Gabriel Jesusu dok mi ne daju vece pare!
D

Darko 1019191

pre oko 2 godine

BALAK PROSJEČAN U ČELZIJU BIO ???? MOLIM TE DA NE LUPAŠ, SA LAMPARDOM SREDINU DRŽAO, JEL TEBI SVE U GOLOVIMA ????
G

Gost2509999999999999

pre oko 2 godine

Ja nigde nisam napisao da je Balak bio katastrofa, ali ostajem pri onom nista posebno, dosao je kao zvezda Bayerna i nemačke reprezentacije a u čelziju je realno je po uticaju na igru i vezni red bio iza Lamparda, Essiena i Maklelea
O

Ongdbkngy

pre oko 2 godine

Oni para imaju, a ja zivaca da gledam kako centriraju na 167cm visokog Bernarda ili 173cm visokog Sterlinga vise nemam. Tako da nek mu plate koliko trazi i cao.
m

magnus

pre oko 2 godine

ovo je velika kocka. haland je neosporno ogroman talenat. ali je upitno kako ce se uklopiti u Pepov ultra brzi fudbal i da li ce ga zaobici povrede. prakticno celu ovu sezonu se muci sa povredom a jos je mlad. sta li ce biti kad krene da stari. a nesto mi govori da mu nece dati tu lovu da bi ga drzali na klupi svaki drugi mec. vec su se zeznuli sa Grilisem, koji nema nikakav uticaj na igru. bas me zanima kako ce ovo proci
I

Ivica1708

pre oko 2 godine

Gledao ga uzivo protiv VfB Stutgart, sa loptom nista, u duelima sa Mavropanosom,slicne su građe, malo vise od nista. Non stop je bio nesto nezadovoljan, mlatio rukama,pricao...
O

Omaewa

pre oko 2 godine

Ovu vest su plasirali Britanci a svi znamo kakve su to pumpadzije. Treba sve uzeti sa rezervom i sa ciframa i sa kombinacijama, ali ako se ispostavi da je istina, Siti je uradio izvanredan posao, jer je Haland jos mlad igrac koji ce tek da se razvija, sto se tice povreda, nisu ga zaobilazile al razlog je taj sto se u Dortmundu sve vrtelo oko njega, svaka lopta je ka njemu, u Sitiju je drugacije, tu igra ceo tim i ne zavise od jedne persone. Tako da nece imati pritisak samo na sebi
i

igor78

pre oko 2 godine

Imam neki osećaj da će City promašiti sa ovim transferom, kako finansijski tako i u sportskom smislu. Haland nije opasan sa loptom u nogama na ograničenom prostoru, dobar je kada mu se otvori prostor, a City u napadu nema prostor jer svaki slabiji protivnik stane u plitak blok dok ovi kruže okolo. Haland je napadač za timove koji igraju direktan fudbal (Liverpul)
K

Kilimandzaro

pre oko 2 godine

Ma sta ti pricas, Haland je igrac koji zahteva mnogo lopti tokom meca, sto ce u Sitiju imati gotovo svaki mec. Ono sto je jos bitno za Siti je to da je decko veoma mlad i da ce ici kod Pepa koji ce iz njega da izvuce jos vise
p

plavac

pre oko 2 godine

najveci problem je trupina bebe guskica,kad on sad ne moze da sveze 15 tekmi bez bolnice sta ce biti kroz 5 godina
G

Gogija

pre oko 2 godine

Tata trazio 30 miliona da poprica sa njim i ubedi ga da predje u Siti? Dajte nama sto komentarisemo ovde da malo “procaskamo” sa njim ima da potpise momentalno! Moze i za 20 mil!
h

ha ha nece

pre oko 2 godine

pep sa rajolom,slavili ga koliko juce..Nafta izvire, lova je nebitna.kome smeta njegova plata moze da ide..
P

PDK

pre oko 2 godine

Da my nije ovih silnih povredica top opklada. Ovako moze da bude tezak promasaj jer je tako mlad vec sa iskidanim misicima. Kvalitet ne dovodim u pitanje naravno, ima ga I Ako bude zdrav uklopice se.
D

Drvosječa među igračima

pre oko 2 godine

300 miliona za igrača koji je non-stop povrijeđen, nije se pokazao van Austrije i Njemačke i ima epizode kao npr. kad se nije vidio pored S. Mitrovića? Premier liga je druga galaksija u odnosu na Bundesligu, City je druga galaksija u odnosu na Dortmund. Kako li se samo De Bruyne osjeća znajući da će ovaj buzdovan zarađivati toliko više od njega?
G

Gost99

pre oko 2 godine

Pokazao se u LS :)
H

HahaMadrid

pre oko 2 godine

Pa De Brujne ce dobiti vecu platu i resen posao
@

@HahaMadrid

pre oko 2 godine

Kako da ne, povišica De Bruyneu, i onda ko domine, Mahrez, Sterling, Laporte, Dias, Cancelo, Gundogan, Foden,...
N

Nema tu nikakve

pre oko 2 godine

Zle krvi.Svako ima ugovor koji zasluzi i svako ga produzi kad je zadovoljan i ne produzi kada nije.Haland je zalog za buducnost,strasan napadac.Ako siti ovo zavrsi bice jos jaci jer ionako im propada mnogo sansi jer nemaju spica.A de brujne ce mu dati i od svoje plate da mu ne propadaju asistencije saljuci lopte idiotu sterlingu i jesusu :)
O

Orao

pre oko 2 godine

Srušice se sve ovo kula od karata evro i dolar propadaju
A

AntiplasticaR

pre oko 2 godine

Da, samo ce rublja da opstane 😁
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Њему је и ћале играо тамо, ваљда је као мали већ живео у Манчестеру, тако да је ово можда и логично..
1

145 5

pre oko 2 godine

Otac igrao u Lidsu. Onih godina kada je Lids bio sila.
d

duc

pre oko 2 godine

Niko iz vase redakcije nije dovoljno pametan da mu padne na pamet da su mozda Sitijevi celnici pricali i sa celom svlacionicom i pitali ih da li bi im predstavljalo problem da Holand (da, tako je pravilno) bude najplaceniji i da su se slozili sa tim jer im je dosta igre bez prave devetke?
i

ivann77

pre oko 2 godine

Tako i kod tebe na poslu. Dodje sef i predstavi novog radnika. Ovaj decko ce imati tri puta vise platu od bilo koga, da li se slazete?
x

xaxaxaxaxaxa

pre oko 2 godine

ne vredi tolko para , nece se ovaj videti u engleskoj ligi ubedjen sam
i

izointer32

pre oko 2 godine

Svaki dan dogovoren po neki transfer a niko nigde ne mrda, Mbabe vec odavno u Real presao xD
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Sta sam reko da Real nema apsolutno nikalve sanse za Halanda...
z

zmi zmi

pre oko 2 godine

A nece City Jovica, nece?
l

lol12

pre oko 2 godine

Nece.Ludi su za Mitrovicem.Svaki dan mu salju po jednu ponudu
@

@zmi zmi kme kme

pre oko 2 godine

Odustali su jos prosle sedmice dok su gledali Sadika kako dominira na spanskim terenima. Jos samo da se konsultuju s Vazurom u vezi bonusa. Kaze Ivica da ce transfer biti "bomba"!