BOMBA! Superagent dovodi Sergeja umesto Ronalda u Real Madrid za 100.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 23:21

Javlja Đanluka Di Marcio

Najmoćniji fudbalski menadžer na planeti Žorž Mendeš je bio najzaslužniji za transfer Kristijana Ronalda iz Real u Itaoiju, a sada radi na tarnsferu u obrnutom smeru za iste pare. Poslednja vest iz Italije glasi da je Žorž Mendeš započeo operaciju dovođenja Sergeja Milinković Savić u Real Madrid za sumu od 100.000.000 evra, javlja transfer ekspert Đanluka Di Marcio!

Najpoznatiji novinar u svetu fudbalske pijace je večeras otkrio da se Mendeš posle završenog Ronaldovog transfera bacio na posao sa Milinković Savićem i da je već napravio prve korake. Iako srpskog reprezentativca zatsupa Mateja Kežman, Mendeš je kao najveće ime u svetu fudbalskih menadžer ušao u priču zbog dobrih veza koje ima u oba kluba i brojnih velikih transfera koje je do sada završio. Navodi se da je Portugalac prethodnih dana prilikom uslagašavanja poslednjih detalja oko Kristijanovog transfera započeo razgovor sa Realom oko Sergeja i dobio signal da su Madriđani zainteresovani. 

Izabrane vesti

Real je samo jedan d velikih klubova koji su pominjani kao mogući kupci veziste lacija. Pored Kraljevskog kluba, spekulisalo se da su zainteresovani Mančester Junajted, Juventus, PSŽ, Mančester Siti i Barselona. Siti je prvi otpao iz trke i odlučio se za drugačiji tip igrača. Juventus je odustao kada je započela priča oko Ronalda, Barselona ne želi da plati više od 80.000.000 evra, dok Junajted nije uspeo da se reši Pogbe. Ostali su Real i PSŽ u kojima će transfer bombe tek da pucaju posle lavine koju je pokrenuo Ronaldo

Mendeš je dobio zeleno svetlo od Reala da započne pregovore sa Rimljanima. Gazda Lacija Klaudio Lotito je na početku tražio 150.000.000 evra za Srbina, ali se situacija promenila, delom i zahvaljujuči neubedljivim izdanjima srpskog veziste na Mundijalu u mečevima protiv Švajcarske i Brazila. Kada je shavtio da igra rizičnu igru i da traži prviše novca, Lotito je počeo da spušta zahteve. Di Marcio javlja da Mendeš ima ovlašćenje od Madriđana da Laciju dostavi ponudu od 100.000.000 evra. Rimski klub u ovom trenutku nema bolju ponudu za Sergeja od te i na Lotitu je da prihvati ili odbije. 

Portugalski Superagent je spešno završio mnogo komplikovaniji transfer Ronalda u Italiju, tako da postoji prostor za optimizam da će iz suprotnog smera za isti novac uspeti da dovede Sergeja. Olakšavajuća okolnost je što srpski vezista navija za Real Madrid i ranije je isticao Merengese kao omiljeni klub, tako da njegovi zahtevi verovatno ne bi bili problem ako dođe do dogovora dva kluba. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Sergej Milinković SavićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara