BONUS od 300.000 EVRA i gde to ima?

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.02.18. | 10:52

Pa ima! U MOZZARTU, gde drugo?

Nestvaran dobitak Vanera Lesnovskog iz Prilepa od skoro 600.000 EVRA, ili preciznije 565.000 evra na samo 15 uloženih, toliko je magičan, i ta cifra je toliko opijajuća da su retki oni koji su obratili pažnju na to kako je on do nje došao.

Izabrane vesti

Iako je ukupno „u igri“ bilo 23 utakmice na sedam tiketa, od čega 15 na svih sedam, kad malo pažljivije pogledate, svi njegovi tipovi bili su realni, ako izuzmemo kvotu 22 na tip 7+ na pripremnom meču između Babelsberga (četvrtoligaš iz Nemačke) i Brandenburgera (petoligaš iz Nemačke), gde je očigledno imao sjajan osećaj jer je bilo 8:0.

I sam Vane nam je rekao u intervjuu da svoje tikete sastavlja vrlo pažljivo, analizirajući statistiku, međusobne duele, trenutnu formu timova... i to mu je na kraju i donelo najveći dobitak u odnosu na ulog ikada u Evropi.

Sportsko klađenje jeste igra na sreću, ali na ovom primeru vidite da znanje igra možda i ključnu ulogu, uz naravno, kao i za sve u životu, neophodnu dozu sreće.

Kladioničarski mađioničar iz Prilepa je, dakle, sve dobro analizirao, što potvrđuje i činjenica da je tikete uplatio 23. i 24. januara, a naplatio ih je 22. februara. Dakle, odabrao je mečeve iz celih mesec dana i strpljivo čekao.

Vane Lesnovski u MOZZARTU u Prilepu

A ono što je takođe dobro analizirao, i što mu je najviše pomoglo da dođe do nestvarnog dobitka, jesu benefiti koje kladionica MOZZART pruža svojim igračima. Konkretno, radi se o BONUSU 1000, koji značajno povećava dobitak u odnosu na broj odigranih parova, igre koje su korišćene na tiketu i vreme uplate tiketa. Dakle, kod BONUSA uplata ne igra nikakvu ulogu. Uostalom, Vane je na sedam tiketa uložio 15 evra, a BONUS mu je doneo skoro 300.000 EVRA!

Dakle, da nije bilo BONUSA, njegov dobitak bi iznosio nešto preko 270.000 evra, a ovaj benefit povećao mu je ukupni dobitak za tačno 292.454 EVRA.

Najveći benefit Vale Lesnovski ostvario je tako što na 23 tipa koja je koristio na sedam tiketa nije odigrao NIJEDAN konačan ishod, što mu je BONUS dodatno podiglo. Naravno, činjenica da je na prvi tiket stavio 20, na drugi 19, na treći 22, na četvrti 18, na peti 17, na šesti 16, a na sedmi 21 par ključno je uticalo da dodatna zarada bude OGROMNA!

Ukoliko dosad niste, krajnje je vreme da detaljno proučite benefite koje imate ako se kladite u MOZZARTU. BONUS 1000 daje vam mogućnost da dobijete i mnogo veću sumu od one osnovne (kad pomnožite ulog i ukupnu kvotu), a tu je i NAPLATI PROMAŠAJ, koji vas „čuva“ u slučaju da vam se dogodi najomraženija stvar kod kladilaca - da vam tiket padne na jedan par.

Vanetovi tiketi samo su jedan primer kako ovi benefiti mogu da se iskoriste - tipovao je uglavnom realno, nije žurio, bio je spreman da čeka i mesec dana i na kraju je s ovim tipovanjem promenio sebi život!


tagovi

Mozzartdeo tvog životaBonus 1000%sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara