Bora Milutinović
Bora Milutinović

Bora Mundijal: Životnu lekciju smo dobili, sad da pobedimo Brazil (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.06.18. | 15:48

Proslavljeni trener o šansama Srbije u poslednjem kolu Grupe C

Igrao je Mundijal sa pet različitih reprezentacija, a sada u ulozi ambasadora predstojećeg turnira, onog koji će se 2022. održati u Kataru, kao navijač uživa u najboljem fudbalu koji svet može da ponudi. I naravno navija za Srbiju. Čuveni Bora Milutinović smatra da je deo javnost prerano otpisao Orlove. Takođe, da je pogrešno kukati zbog sudijske nepravde i propuštenih prilika protiv Švajcarske.
Da vam kažem nešto. Bolje da razmišljamo o tome šta treba da uradimo, da pobedimo Brazil“, kategorički će Bora Mundijal.

Ima objašnjenje.
Imamo kvalitetne igrače. Ovo što je bilo, to je prošlo, to je iskustvo, ali sad da se koncetrišemo. Pobediš li Brazil – idemo dalje. Je l takva matematika? Takva je. Dakle, šta je bilo – bilo je. To je životna lekcija. Sad da igrači budu svesni da mogu da pobede Brazil. Brazil protiv Kostarike nije pokazao toliko. Treba da se psihološki se spremimo. Da igramo, da uživamo“.

Izabrane vesti

A šta ćemo sa Nejmarom?
Ne treba naše igrače da interesuju da li je Nejmar na terenu ili nije. Treba da veruju u sebe. Da igraju, da budu disciplinovani, da rade šta treba da rade“, odmahuje rukom.

U prilozima agencije Sport Network pogledajte i Milutinovićevu izjavu, kao i šta o predstojećem Mundijalu misle srpski navijači koji su doputovai na meč u Moskvu.

 


tagovi

Rusija2018Bora Milutinovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara