Niklola Boranijašević (levo)
Niklola Boranijašević (levo)

Boranijašević izabrao drugu ligu Švajcarske pre Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.01.19. | 13:10

Tako barem tvrde čelnici Lozane koja je danas ozvaničila transfer desnog beka Napretka

Desni bek Nikola Boranijašević (26) napustio je Napredak iz Kruševca i potpisao ugovor sa švajcarskim drugoligašem Lozanom.

Realizaciju ovog posla jutros je na svojim zvaničnim stranicama potvrdio švajcarski klub, koji je tom prilikom saopštio da je ugovor potpisan do juna 2021. godine i zahvalio se Čarapanima, posebno njihovom predsedniku Marku Miškoviću, što je brzo realizovan čitav posao.

Izabrane vesti

Finansijski detalji transfera nisu objavljeni, ali su u Lozani oduševljeni zbog dolaska 26-godišnjeg igrača koji je tokom jeseni odigrao 20 utakmica i postigao dva gola za tim Milorada Kosanovića.

Sportski direktor Pablo Iglesijas posebno je ponosan na činjenicu da je Boranijašević izabrao Lozanu i igranje u drugoj ligi Švajcarske radije nego dres Crvene zvezde koja ga je takođe želela ove zime.
"Srećni smo što smo doveli ovakvog fudbalera. Uvereni smo da će nam Nikola doneti kvalitet više u ofanzivi po desnoj strani jer se radi o velikom trkaču. Posebno smo zadovoljni jer i pored ponude Crvene zvezde, vodećeg i najboljeg kluba u Srbiji, Nikola izabrao da dođe kod nas, uz pomoć naših posrednika. Cele jeseni smo ga pratili, skautirali i razgovarali s njim i zadovoljni smo što je posao uspešno priveden", rekao je Iglesijas.

Inače, Nikoli Boranijaševiću je Lozana peti klub u karijeri, a pre Napretka nastupao je za Ventspils (Letonija), Borac iz Čačka i Rudar iz Kostolca.

Foto: MN press


tagovi

LozanaNikola BoranijaševićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara