Borjan: Bože zdravlja da igramo i sledeće sezone, da odemo korak dalje

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 23:58

"Razmenio sam dres sa Bufonom", kaže golman Crvene zvezde

Crvena zvezda jeste u ovoj sezoni Lige šampiona primila dosta golova jer se sastala sa napadački veoma potentnim ekipama, a verovatno bi taj broj bio dosta veći da na gol-liniji nije bilo Milana Borjana.

Pokazao je Borjan da Zvezda ne mora da brine kada je golman u pitanju.

Izabrane vesti

Posle poraza od Pari Sen Žermena, istakao je da je generalno zadovoljan učinjenim u Ligi šampiona, ali i žal što Zvezda nije uspela da ode u Ligu Evrope.
"Generalno zadovoljan sam kada se podvuče crta, oni su preozbiljna ekipa. Moram da istaknem da sam ponosan na ove momke, na Upravu, na navijače i na ceo klub za ovo što smo ove sezone uradili. Krivo mi je samo eto što nismo uspeli da se dokopamo Lige Evrope. Ali, i sami znate da je ovo bila grupa smrti. Svaka utakmica ovde je bila velika lekcija. Bože zdravlja da se vratimo sledeće sezone i da odemo korak dalje", rekao je Borjan.

Treći gol je zatvorio utakmicu. To je svima jasno.
"Prelepo iskustvo za celu ekipu. Odigrali smo koliko smo mogli, ali u ovakvoj konkurenciji se svaka greška vidi. Suđenje ko suđenje, malo je uticalo, ali sve je to čar fudbala. Istina, prvo poluvreme smo odigrali slabo, ali smo u drugo ušli sa većom željom i bila je to već ozbiljna priča. Imali smo šanse na 1:2, nismo uspeli, oni su trećim golom zatvorili utakmicu", rekao je Borjan posle utakmice.

Da li je golman Zvezde pričao sa Bufonom?
"Jesam. Pozdravili smo se pre i posle utakmice. Razmenili smo dresove. Mogu da kažem da je to jedan veliki gospodin. Kapa dole i Kavaniju. Njega znam iz Urugvaja. Pozdravili smo se i pričali smo posle meča. Sa ostalima nisam imao kontakt".

Koliko je Vujadin Savić nedostajao?
"Moram da istaknem da je Stojković odradio fenomenalan posao. Zaslužuje pohvale, a nije me iznenadilo što je Vujadin vodio navijanje. Dečko je ozbiljan car", zaključio je Borjan.

Foto: Star Sport


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara